АБА - Милојевић: Сада ће нас сви другачије гледати!

Тренер Меге каже да је његов млади тим победом над Цедевитом у Загребу добио потребно самопоуздање и да је кадар да се носи са свим екипама у АБА лиги.

Кошарка 14.10.2018 | 17:30
АБА - Милојевић: Сада ће нас сви другачије гледати!
Кошаркаши Меге остварили су важну победу над екипом Цедевите у Загребу у АБА лиги (95:86) и задржали стопостан учинка у регионалном шампионату.

После три кола Мега има 3-0.

Тим Дејана Милојевића у Загребу јеимао контролу на терену током целе утакмице и заслужено славио.

"Ово је јако битна победа за нас. Када имате овако младу екипу као што је Мега, победа на страни против Цедевите, која је једна од најјачих екипа у лиги, сигурно подиже самопоуздање тима. После ове утакмице ће нас сви у лиги другачије гледати и ја заиста мислим да је моја екипа кадра да игра са свима. То је најбитнија ствар код ове утакмице, што сам успео да убедим моје играче да можемо да победимо у Загребу",изјавио је Милојевић после меча.

Он је додао да је ипак било мањкавости у игри његовог тима.

"Контролисали смо игру скоро читав ток утакмице, али смо имали проблем са скоком у нападу. Цедевита је имала 23 скока у нападу и то ју је практично одржавало у игри. Међутим, на крају када је било најважније били смо најбољи и заслужено смо победили", поручио је тренер Меге и пожелео Загрепчанима успех у наставку АБА лиге.

Мега после некомплетног трећег кола држи чело табеле АБА лиге заједно са Црвеном звездом, без иједног пораза.

У наредном колу, у петак, угостиће Олимпију, која је пред данашњи дуел са Задром има скор 1-1.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар