ABA - Milojević: Sada će nas svi drugačije gledati!

Trener Mege kaže da je njegov mladi tim pobedom nad Cedevitom u Zagrebu dobio potrebno samopouzdanje i da je kadar da se nosi sa svim ekipama u ABA ligi.

Košarka 14.10.2018 | 17:30
ABA - Milojević: Sada će nas svi drugačije gledati!
Košarkaši Mege ostvarili su važnu pobedu nad ekipom Cedevite u Zagrebu u ABA ligi (95:86) i zadržali stopostan učinka u regionalnom šampionatu.

Posle tri kola Mega ima 3-0.

Tim Dejana Milojevića u Zagrebu jeimao kontrolu na terenu tokom cele utakmice i zasluženo slavio.

"Ovo je jako bitna pobeda za nas. Kada imate ovako mladu ekipu kao što je Mega, pobeda na strani protiv Cedevite, koja je jedna od najjačih ekipa u ligi, sigurno podiže samopouzdanje tima. Posle ove utakmice će nas svi u ligi drugačije gledati i ja zaista mislim da je moja ekipa kadra da igra sa svima. To je najbitnija stvar kod ove utakmice, što sam uspeo da ubedim moje igrače da možemo da pobedimo u Zagrebu",izjavio je Milojević posle meča.

On je dodao da je ipak bilo manjkavosti u igri njegovog tima.

"Kontrolisali smo igru skoro čitav tok utakmice, ali smo imali problem sa skokom u napadu. Cedevita je imala 23 skoka u napadu i to ju je praktično održavalo u igri. Međutim, na kraju kada je bilo najvažnije bili smo najbolji i zasluženo smo pobedili", poručio je trener Mege i poželeo Zagrepčanima uspeh u nastavku ABA lige.

Mega posle nekompletnog trećeg kola drži čelo tabele ABA lige zajedno sa Crvenom zvezdom, bez ijednog poraza.

U narednom kolu, u petak, ugostiće Olimpiju, koja je pred današnji duel sa Zadrom ima skor 1-1.



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar