ЕП: Кадетима БиХ за елитни ранг недостаје бод!

Кадетска репрезентација Босне и Херцеговине одиграла је против Исланда 1:1 па ће за пролаз у елитни круг квалификација морати у уторак у Добоју код Какања извући макар бод против Украјине.

Фудбал 14.10.2018 | 15:15
ЕП: Кадетима БиХ за елитни ранг недостаје бод!
"Змајићи" нису успјели да савладају вршњаке из Исланда у другом колу квалификацијског турнира за Европско првенство 2019. године у Тренинг центру ФС БИХ у Зеници.

Пулени селектора Зорана Ербеза у суботу повели су у 44. минуту голом из слободног ударца Фарука Дураковића, што је био и резултат првог полувремена, иако су у 42. минуту остали без Давида Писара. Он је као задњи играч одбране оборио Андри Финанра Балдурсона те зарадио црвени картон.

Голман Никола Ћетковић је у 67. минуту скривио пенал, када је оборио Балдура Лоиа Гудлаоугсона, а прецизан је са бијеле тачке био Исак Јоханесон.

Исланд ће у уторак у Зеници играти против Гибралтара, којег је бх. тим поразио с 8:0, а данас у Добоју код Какња и Украјина с чак 11:0. Украјина је сада водећа с четири бода, колико има и БиХ, Исланд је трећи с два бода, а Гибралтар без бодова.

Извор: мондо.ба/Фена

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ТЗ

14.10.2018 17:27

Свака цаст момци,идемо даље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

децко

14.10.2018 19:23

Недостаје им бод... Увијек су били другима иза ледја, и увијек им је фалила иорганизација, и савез, и играци! По свему смо најгори у Еуропи!

ОДГОВОРИТЕ