Црногорка у кући од 33.милона $

Емина Чунмуљај је црногорска манекенка албанског поријекла, рођена 1984. године у Мичигену, у Америци, а четири године касније преселила се с родитељма у Тузи, у Црну Гору.

Забава 13.10.2018 | 20:59
Црногорка у кући од 33.милона $
Са 16 година пријавила се за Елитово такмичење, побиједила и тако почела своју успјешну модну причу која траје и данас. Живи у Њујорку, као и њена породица.

– Родитељи нису знали када сам се први пут пријавила за кастинг. Када сам побиједила у Црној Гори на Елитовом избору и позвали ме да идем у Београд, мајка ми је рекла: “Само преко мене мртве!” -присјећала се Емина у једном од својих интервјуа.

– Било је тешко заиста, али су на крају моји родитељи прихватили да нисам изабрала пут којим су ишли они, већ свој, другачији, али једнако добар. Наравно, не желим овим да кажем да моја мајка није изабрала прави пут, то никако. Моја мајка је најдивније створење и сваки корак који направим у животу, мислим о корацима којима је моја мајка ходала – рекла је она.

Сарађивала је са најпознатијим свјетским модним креаторима – Жан-Пол Готјеом, чија је била муза, Робертом Кавалијем, Долче и Габаном, Каролином Херером, Мајклом Корсом, Марком Џејкобсом…

Емина је удата за америчког милионера Сема Назаријан, који је власник ланаца коцкарница, са њим има кћерку Елу, а данас Емина живи на Бел Еру, у вили која кошта 33 милиона долара. Луксузна вила осим базена има и теретану, пише Блиц.

Еминин супруг Сем, купио је луксузну вилу на Бел Еру за 33 милиона долара прије двије године.

За Сама Назаријана, власника ланца коцкарница и хотела у Лас Вегасу се Емина се вјерила у септембру 2014, а потом су се вјенчали у Мексику.

(Српскаинфо)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Са стране

13.10.2018 20:10

Није Црногорка, но је Шиптарка! Додуше, сад је то скоро па исто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рј

14.10.2018 03:35

НАЈБИТНИ.ЈЕ.ОБРАЗ.И.КАРАКТЕР.А.СВЕ.ДРУГО.КАКО.ДОДЈЕ.ТАКО.И.ПРОЗЕ.ПОГОТОВО.У.АМЕРИЦИ.

ОДГОВОРИТЕ