Crnogorka u kući od 33.milona $

Emina Čunmuljaj je crnogorska manekenka albanskog porijekla, rođena 1984. godine u Mičigenu, u Americi, a četiri godine kasnije preselila se s roditeljma u Tuzi, u Crnu Goru.

Zabava 13.10.2018 | 20:59
Crnogorka u kući od 33.milona $
Sa 16 godina prijavila se za Elitovo takmičenje, pobijedila i tako počela svoju uspješnu modnu priču koja traje i danas. Živi u Njujorku, kao i njena porodica.

– Roditelji nisu znali kada sam se prvi put prijavila za kasting. Kada sam pobijedila u Crnoj Gori na Elitovom izboru i pozvali me da idem u Beograd, majka mi je rekla: “Samo preko mene mrtve!” -prisjećala se Emina u jednom od svojih intervjua.

– Bilo je teško zaista, ali su na kraju moji roditelji prihvatili da nisam izabrala put kojim su išli oni, već svoj, drugačiji, ali jednako dobar. Naravno, ne želim ovim da kažem da moja majka nije izabrala pravi put, to nikako. Moja majka je najdivnije stvorenje i svaki korak koji napravim u životu, mislim o koracima kojima je moja majka hodala – rekla je ona.

Sarađivala je sa najpoznatijim svjetskim modnim kreatorima – Žan-Pol Gotjeom, čija je bila muza, Robertom Kavalijem, Dolče i Gabanom, Karolinom Hererom, Majklom Korsom, Markom Džejkobsom…

Emina je udata za američkog milionera Sema Nazarijan, koji je vlasnik lanaca kockarnica, sa njim ima kćerku Elu, a danas Emina živi na Bel Eru, u vili koja košta 33 miliona dolara. Luksuzna vila osim bazena ima i teretanu, piše Blic.

Eminin suprug Sem, kupio je luksuznu vilu na Bel Eru za 33 miliona dolara prije dvije godine.

Za Sama Nazarijana, vlasnika lanca kockarnica i hotela u Las Vegasu se Emina se vjerila u septembru 2014, a potom su se vjenčali u Meksiku.

(Srpskainfo)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Sa strane

13.10.2018 20:10

Nije Crnogorka, no je Šiptarka! Doduše, sad je to skoro pa isto.

ODGOVORITE
Name

Rj

14.10.2018 03:35

NAJBITNI.JE.OBRAZ.I.KARAKTER.A.SVE.DRUGO.KAKO.DODJE.TAKO.I.PROZE.POGOTOVO.U.AMERICI.

ODGOVORITE