Звездиних девет стрелаца и 10:0 у Панчеву!

Утакмица у Панчеву играла се под називом "Играјмо за Стефана", а сав приход (укупно 189. 000 динара) од продаје карата биће уплаћен на рачун некадашњег члана црвено-белих Стефана Чекића, који протеклих месеци води борбу са леукемијом.

Фудбал 13.10.2018 | 17:25
Звездиних девет стрелаца и 10:0 у Панчеву!
Фудбалери Црвене звезде остварили су убедљиву победу у пријатељској утакмици хуманитарног карактера против Динама у Панчеву - 10:0 (4:0).

Утакмица у Панчеву играла се под називом "Играјмо за Стефана", а сав приход (укупно 189.000 динара) од продаје карата биће уплаћен на рачун некадашњег члана црвено-белих Стефана Чекића, који протеклих месеци води борбу са леукемијом.

Црвено-бели су били доминантни, а већина играча прилично расположена за игру, па је на крају било чак девет различитих стрелаца. Једини који је постигао два поготка био је Дејан Јовељић, док су се по једном у стрелце уписали Ебисилио, Стојиљковић, Хајдин, Кафу, Павков, Симић, Стојић и Јевтовић.

"Сарађивао сам са Стефаном у млађим селекцијама. Он је увек био фантастично дете. Током целе године путовао је на Маракану и за све то време никад није закаснио. Успевао је да усклади и обавезе у школи и у клубу, он је био невероватан у млађим категоријама и сигурно је доста допринео тадашњим резултатима Црвене звезде. Поносан сам што Црвена звезда у овом тренутку на овакав начин показује своју величину. Није све у такмичарским утакмицама и резултатима, овде превасходно треба бити човек", рекао је Милојевић.

ДИНАМО ПАНЧЕВО - ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:10
/Ебисилио 19, Стојиљковић 25, Хајдин 37, Кафу 45, Павков 63, Симић 69, Јовељић 74, 89, Стојић у 81, Јевтовић 89/

Стадион: Градски у Панчеву
Гледалаца: 1.600
Судија: Новица Анђеловски (Качарево)

ДИНАМО ПАНЧЕВО: Томић, Граовац, Марковић, Николајев, Недучић, Живаљевић, Глигоријевић, Јањовић, Јавор, Вуковић, Стојановски.
Играли су још: Анџић, Зулфић, Николић, Младеновић, Стојанов

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Поповић, Јевтовић, Сумаила, Бабић, Хајдин, Јованчић, Чаушић, Кафу, Ебисилио, Срнић, Стојиљковић.
Играли су још: Јовељић, Павков, Милијаш, Мелег, Симић, Николић, Марјановић, Стојић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар