Zvezdinih devet strelaca i 10:0 u Pančevu!

Utakmica u Pančevu igrala se pod nazivom "Igrajmo za Stefana", a sav prihod (ukupno 189. 000 dinara) od prodaje karata biće uplaćen na račun nekadašnjeg člana crveno-belih Stefana Čekića, koji proteklih meseci vodi borbu sa leukemijom.

Fudbal 13.10.2018 | 17:25
Zvezdinih devet strelaca i 10:0 u Pančevu!
Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su ubedljivu pobedu u prijateljskoj utakmici humanitarnog karaktera protiv Dinama u Pančevu - 10:0 (4:0).

Utakmica u Pančevu igrala se pod nazivom "Igrajmo za Stefana", a sav prihod (ukupno 189.000 dinara) od prodaje karata biće uplaćen na račun nekadašnjeg člana crveno-belih Stefana Čekića, koji proteklih meseci vodi borbu sa leukemijom.

Crveno-beli su bili dominantni, a većina igrača prilično raspoložena za igru, pa je na kraju bilo čak devet različitih strelaca. Jedini koji je postigao dva pogotka bio je Dejan Joveljić, dok su se po jednom u strelce upisali Ebisilio, Stojiljković, Hajdin, Kafu, Pavkov, Simić, Stojić i Jevtović.

"Sarađivao sam sa Stefanom u mlađim selekcijama. On je uvek bio fantastično dete. Tokom cele godine putovao je na Marakanu i za sve to vreme nikad nije zakasnio. Uspevao je da uskladi i obaveze u školi i u klubu, on je bio neverovatan u mlađim kategorijama i sigurno je dosta doprineo tadašnjim rezultatima Crvene zvezde. Ponosan sam što Crvena zvezda u ovom trenutku na ovakav način pokazuje svoju veličinu. Nije sve u takmičarskim utakmicama i rezultatima, ovde prevashodno treba biti čovek", rekao je Milojević.

DINAMO PANČEVO - CRVENA ZVEZDA 0:10
/Ebisilio 19, Stojiljković 25, Hajdin 37, Kafu 45, Pavkov 63, Simić 69, Joveljić 74, 89, Stojić u 81, Jevtović 89/

Stadion: Gradski u Pančevu
Gledalaca: 1.600
Sudija: Novica Anđelovski (Kačarevo)

DINAMO PANČEVO: Tomić, Graovac, Marković, Nikolajev, Nedučić, Živaljević, Gligorijević, Janjović, Javor, Vuković, Stojanovski.
Igrali su još: Andžić, Zulfić, Nikolić, Mladenović, Stojanov

CRVENA ZVEZDA: Popović, Jevtović, Sumaila, Babić, Hajdin, Jovančić, Čaušić, Kafu, Ebisilio, Srnić, Stojiljković.
Igrali su još: Joveljić, Pavkov, Milijaš, Meleg, Simić, Nikolić, Marjanović, Stojić.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar