Изгледа да је сада стварно крај...

Сада и званично - Касано је у пензији!

Фудбал 15.10.2018 | 09:00
Изгледа да је сада стварно крај...
Само неколико дана пошто је почео да тренира са тимом Виртус Ентеља, Антонио Касано је ипак одлучио да се опрости од фудбала. Дефинитивно.

Ово је био други пут да се Касано вратио из пензије, прикључио новом тиму, а онда све баталио после две седмице. Исто је учинио и у Хелас Верони.

Касано је имао поруку за све његове навијаче.

"Драги пријатељу. Дан је дошао, дан када сам одлучио да је готово. Хвала председнику Гоцију и клубу Ентели за шансу коју су ми дали. Желим им најбоље. После неколико дана тренирања схватио сам да немам више менталитет да тренирам константно. Да бисте играли фудбал потребна вам је страст и таленат, али изнад свега решеност, а ја у овом моменту имам другачије приоритете", рекао је Касано.

Послао је Касано поруку и својим бившим саиграчима.

"Желим да се захвалим бившим пријатељима и саиграчима са којима сам радио током година, али и противницима, тренерима и директорима. Изнад свега, желим да се захвалим навијачима, и онима који су навијали за мене, али и противничким. Јер без њих фудбал не би постојао", рекао је Касано.

Дакле, сада је изгледа баш готово...

Антонио Касано тренутно има 36 година, а каријеру је почео давне 1997. године у млађим категоријама Барија. Од 2001. до 2006. године је играо за Рому, а касније је носио дрес Реал Мадрида, Сампдорије, Милана, Интера, Парме, Сампдорије и Вероне.

Прошао је све млађе категорије репрезентације Италије за коју је играо од 1998. до 2014. године.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар