Izgleda da je sada stvarno kraj...

Sada i zvanično - Kasano je u penziji!

Fudbal 15.10.2018 | 09:00
Izgleda da je sada stvarno kraj...
Samo nekoliko dana pošto je počeo da trenira sa timom Virtus Entelja, Antonio Kasano je ipak odlučio da se oprosti od fudbala. Definitivno.

Ovo je bio drugi put da se Kasano vratio iz penzije, priključio novom timu, a onda sve batalio posle dve sedmice. Isto je učinio i u Helas Veroni.

Kasano je imao poruku za sve njegove navijače.

"Dragi prijatelju. Dan je došao, dan kada sam odlučio da je gotovo. Hvala predsedniku Gociju i klubu Enteli za šansu koju su mi dali. Želim im najbolje. Posle nekoliko dana treniranja shvatio sam da nemam više mentalitet da treniram konstantno. Da biste igrali fudbal potrebna vam je strast i talenat, ali iznad svega rešenost, a ja u ovom momentu imam drugačije prioritete", rekao je Kasano.

Poslao je Kasano poruku i svojim bivšim saigračima.

"Želim da se zahvalim bivšim prijateljima i saigračima sa kojima sam radio tokom godina, ali i protivnicima, trenerima i direktorima. Iznad svega, želim da se zahvalim navijačima, i onima koji su navijali za mene, ali i protivničkim. Jer bez njih fudbal ne bi postojao", rekao je Kasano.

Dakle, sada je izgleda baš gotovo...

Antonio Kasano trenutno ima 36 godina, a karijeru je počeo davne 1997. godine u mlađim kategorijama Barija. Od 2001. do 2006. godine je igrao za Romu, a kasnije je nosio dres Real Madrida, Sampdorije, Milana, Intera, Parme, Sampdorije i Verone.

Prošao je sve mlađe kategorije reprezentacije Italije za koju je igrao od 1998. do 2014. godine.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar