Интеру није донео срећу, шта ли ће са овима урадити...?!

Оксфорд Јунајтед би ускоро требало да добије новог власника.

Фудбал 14.10.2018 | 19:00
Интеру није донео срећу, шта ли ће са овима урадити...?!
Навијачи Оксфорд Јунајтеда помно прате развој ситуације у миланском Интеру. Да, добро сте прочитали.

О чему се ради?

Већински власници Неразура - представници Сунинг Групе - практично су завршили откуп 31 одсто преосталих деоница у власништву Ерика Тохира, који ће на то име инкасирати око 200.000.000 евра. Читав посао требало би да се формализује до краја текућег месеца. Емисари двеју страна састаће се у Хонгконгу, а улогу првог човека Неразура преузеће Стивен Жанг, син власника Сунинга Жанга Ђиндонга. Промоција новог председника Интера заказана је за 26. октобар.

У сваком случају, Тохир неће седети скрштених руку, већ ће даље улагати. Након Интера, Ди-Си Јунајтеда и кошаркашког клуба Филаделфије, Индонежанин ће бацити пипке на енглеског трећелигаша Оксфорд Јунајтед. Интеристи се нису усрећили са Тохиром, видећемо да ли ће бити друкчија ситуација са Оксфордом...

"Продао сам Интер Сунингу јер су понудили јасну стратегију са великим циљевима, пре свега. Себе сам заштитио. Остао сам председник, поседујем 31 одсто акција и сезонску улазницу. Све је на Сунингу што се тиче продаје мог дела", рекао је релативно скоро Тохир. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар