Interu nije doneo sreću, šta li će sa ovima uraditi...?!

Oksford Junajted bi uskoro trebalo da dobije novog vlasnika.

Fudbal 14.10.2018 | 19:00
Interu nije doneo sreću, šta li će sa ovima uraditi...?!
Navijači Oksford Junajteda pomno prate razvoj situacije u milanskom Interu. Da, dobro ste pročitali.

O čemu se radi?

Većinski vlasnici Nerazura - predstavnici Suning Grupe - praktično su završili otkup 31 odsto preostalih deonica u vlasništvu Erika Tohira, koji će na to ime inkasirati oko 200.000.000 evra. Čitav posao trebalo bi da se formalizuje do kraja tekućeg meseca. Emisari dveju strana sastaće se u Hongkongu, a ulogu prvog čoveka Nerazura preuzeće Stiven Žang, sin vlasnika Suninga Žanga Đindonga. Promocija novog predsednika Intera zakazana je za 26. oktobar.

U svakom slučaju, Tohir neće sedeti skrštenih ruku, već će dalje ulagati. Nakon Intera, Di-Si Junajteda i košarkaškog kluba Filadelfije, Indonežanin će baciti pipke na engleskog trećeligaša Oksford Junajted. Interisti se nisu usrećili sa Tohirom, videćemo da li će biti drukčija situacija sa Oksfordom...

"Prodao sam Inter Suningu jer su ponudili jasnu strategiju sa velikim ciljevima, pre svega. Sebe sam zaštitio. Ostao sam predsednik, posedujem 31 odsto akcija i sezonsku ulaznicu. Sve je na Suningu što se tiče prodaje mog dela", rekao je relativno skoro Tohir. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar