Народни протест у Бањалуци

Протести се одржавају под мотом "Обесправљени, покрадени, понижени и издани", а позив на "Народни протест" је упућен посредством друштвених мрежа и медија.

Република Српска 13.10.2018 | 01:29
Народни протест у Бањалуци
На Тргу Крајине данас ће у 18.00 часова бити организовано протестно окупљање грађана Бањалуке који су незадовољни резултатима и начином на који су одржани протекли избори.

Протести се одржавају под мотом "Обесправљени, покрадени, понижени и издани", а позив на "Народни протест" је упућен посредством друштвених мрежа и медија.

Како преноси Истинито, протест ће окупити грађане који вјерују да су недавно одржани избори у веома лошој атмосфери, уз бројне неправилности, од неажурних бирачких спискова, отворених пријетњи и притисака од стране представника владајућих партија током изборне кампање, уцјена запослених у јавним и приватним предузећима, куповине гласова, до вишка гласачких листића у кутијама за гласање, преправљања записника и других примјера кршења изборног закона.

Поједини кандидати и представници странака опозиције већ су најавили да неће прихватити резултате оваквих избора и да ће осим захтјева за поновно бројање гласова, тражити и њихово поништавање јер је Централна изборна комисија до сада игнорисала већину неправилности и кршење закона.

У опозицији сматрају да странке владајуће коалиције у Републици Српској ужурбано припремају формирање парламента и владе, по истом обрасцу као и 2014. године, с тим што су се сада боље припремили за изборну крађу, па не морају да купују папке да би намакли потребну скупштинску већину.

- Не признајемо резултате избора који су на потпуно противзаконит начин припремани и одржани. Нема уласка у парламент док се не организују фер и поштени избори, рекао је посланик у НСРС и кандидат за посланика у ПД ПС БиХ Адам Шукало.

Овакву оцјену изборног процеса дала је већина лидера опозиције, а најавили су и коначну одлуку о томе какве потезе ће повући након што се ЦИК одреди према њиховим захтјевима.

Према неким процјенама, на изборима 2014. године, када је Милорад Додик, званично, за длаку изгубио од Огњена Тадића, такође је почињена изборна крађа која у скору износи од 22-25.000 гласова. Проведена је на начин да су на брзину фалсификовани записници са бирачких мјеста којима је омогућена "разлика" од 7.475 гласова у корист Додика.

Посљедње излазне анкете за ове изборе су говориле да је Младен Иванић у предности над Милорадом Додиком за 4%. Упркос томе, разлика од 70.419 гласова између Додика и Иванића (према 99,87% до сада обрађених гласачких листића) је скоро десет пута већа од разлике између Додика и Тадића 2014. године.

Може ли ико повјеровати да Додик данас, након свега, боље стоји код грађана Републике Српске него прије четири године!?

Коначно, Бањалука као највећи град у РС, у коме је и најтеже покрасти изборе, рекла је своје. У Бањалуци подршка је ишла кандидату опозиције за предсједника Републике Српске Вукоти Говедарици, а разлика измеђуе Иванића и Додика је мала.

(БН/Истинито)

Коментари / 276

Оставите коментар
Name

СлаземСе

12.10.2018 23:31

Све наведено у тексту - тацно. ако прецутимо ово, дјеца нам одосе. коме да цутимо висе ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре слазем се

13.10.2018 06:33

Немој да лупетас, све анкете прије избора су говориле да са убједљивом разликом побједјују Зељка и Додик. Не мозете на силу, проблем опозиције је сто је лосија алтернатива . Власт има безброј рупа али је ова опозиција трагедија и никад им народ неце дати сансу.....

Name

Топс

13.10.2018 06:46

Нас четворо смо отишли. Дошли сам за викенд, мајке нам стално сузних очију, грле и љубе унучиће...али, не могу нам рећи да се вратимо...издржите дјецо, и ми ћемо некако...бјежите од ове мафије.

Name

СлаземСе

13.10.2018 07:14

Код мене у фамилији од 30ак људи нико није гласао за Додика и Зељку. Ко це гласати за такве људе ? Ни цасти ни образа. Зељка је класицни примјер политицког идиота. Клима главом док јој Додик говори ста да казе.

Name

ЈанА

13.10.2018 07:18

Не лупај ти црвени. Све анкете су показивале предност Вукоте и Младена. Зна се на који нацин су покрадени гласови. Премало је вас који сте купљени, ви сте само образ изгубили, највеца крадја је са гласацким листицима.

Name

Правда иистина на видјело!

13.10.2018 07:32

Овај резим је унаказио све вриједности овог друства!

Name

АНТИБОТ✊

13.10.2018 07:37

Ре ре слажем се,Немој ти да лупетас, све анкете прије избора су говориле да са убједљивом разликом ГУБЕ Зељка и Додик. Не мозете на силу, проблем власти је сто је лосија алтернатива . Опозиција има безброј рупа али је ова власт трагедија и никад им народ неце више дати сансу.

Name

револуција

13.10.2018 07:38

Протести против резима

Name

Горан

13.10.2018 07:39

Западна багра и муслимански екстремисти хушкају људе да би срушили српску државу, плаћеници то спроводе а један део српског народа то не види. Резултат ће бити одвратан ако успеју и сви ћемо се стидети, биће касно. У памет Срби

Name

Јадно

13.10.2018 07:43

Опет опозиција користи несрецу Давидову, засто не организују протест на другом мјесту у друго вријеме. Јадно ,јадно ,јадно ...... И на крају се цудите због резултата, нисам гласала на овим изборима а сутра бих изасла и гласала против ове јадне тзв.опозиције

Name

Ту

13.10.2018 07:57

Ту би ваљо Дзаферагиц лицно и они његови из рата.

Name

Мали плави

13.10.2018 08:01

Чуј багре из опозиције, разумијем да сте љутим јер се људи партијски запошљавају, народ је све сиромашнији, лично сам ишао у Словачку да зарадим, еј Словачку није Њемачку, али ова опозиција гомила нарикача над незагрнутим гробом овог јадног народа. То народ неће. Додик је поштено добио изборе, али на инерцији референдума о 9-ом јануару који је био чиста манипулација, и распаду СДС који се десио после локалних избора. Ето откуд толика разлика па да Бисерка побиједи. Између двије будале и два зла бирај мање.

Name

Ре антибот

13.10.2018 08:02

Уколико имас некога блиског у врху опозиције питај га да ти искрено казе предизборне анкете и истразивања . Веца је била предност Додика и Зељке од ове на изборима и то је ефекат Правде за Давида. Нисам ни на једној страни и ово су извори из оба табора. Мало проанализирајте опозицију сами за себе па цете разумјети засто се резултати овакви

Name

РС

13.10.2018 08:08

Ма поцркајте ботови,изгубили сте и готово,неце вас народ,убили сте висе васим глупостима оно реално и праведно,ако вам се не свидја бјезите из насе РС

Name

СветозарЈе

13.10.2018 08:10

Све анкете од ИПСОСа, разних агенција, станачких истраживања, портала наших или њихових па на даље, показивале су предност владајуће коалиције. Показује се оно од чега су сви у опозицији потајно страховали и указивано им је на то, да је не баш сјајан избор кандидата, посебно унутар СДС пресудио изборе у корист владајуће коалиције. Конкретно, предвиђања да је Вукота превише 'нов', 'зелен' и без харизме која је потребна лидеру једне партије да би победио Цвијановићку. Мада опет и Цвијановићка је била најлошији кандидат којег је СНСД истурио на црту јер они бољег немају. Исувише млаки, попустљиви Иванић није имао никакве шансе против ратоборног националисте Милорада Додика који је своју кампању за Предсједништво БиХ започео још прије четири године када је изабран за Председника РС. Од 2014 на овамо он води запаљиву реторику којом је 2018 покупио гласове свих оних који сматрају да нам такви људи у Сарајеву требају. Много је СДСових и ПДПових бирача дало глас Милораду Додику. У НДП у ништа ново. Грчевита борба за цензус уз лошу политику довођења ислужених кадрова, отпадника из других странака, а губљења властитих перспективних. Што се тиче НСРС ту се задржала ситуација од прије четири године. Само са једном великом промјеном. Млади људи које се стално спомиње, а увек исте фаце гледамо годинама доњеле су нешто ново ПДП странци. То су Драшко Станивуковић и Адам Шукало. Овај двојац је показао како се води кампања и освајају гласови. Шта очекивати од Иванића, Бореновића? Они се очајнички сваки пут труде да задрже оно што имају. Ипак овај пут Драшко Станивуковић привукао је много младих да гласају и освојио огроман број гласова.

Name

Молим

13.10.2018 08:14

Наведите ми само ЈЕДНУ државу којој су протести донијели добро.

Name

Ре топс

13.10.2018 08:19

Само бјезите, воле вас мајке.

Name

Ре антибот

13.10.2018 08:21

Геније, рузно је у конверзацији измисљати ствари. Заиста рузно. Изадјите на протесте, скупите се свих 2-3 хиљаде И пријетите како цете побјеци за њемацку. А онда пустите нормалан свјет да зиви И ради Бог вас помогао.

Name

Само вас гледам

13.10.2018 08:22

Сједио сам куци, нисам изасао на изборе. Кад би се којим слуцајем поновили, изасао бхи и гласао за тренутну власт. Само због прејефтиних потеза опозиције.

Name

Ре јадно

13.10.2018 08:23

Свако ко неострасцено гледа види то сто си ти написао/ла. Смијурија. Користе скуп а организатор истог им петог није дао да говоре. Давору свака цаст, а ови се стварно понизавају.

Name

Драско

13.10.2018 08:28

Једино трг за све.

Name

Дарwилл

13.10.2018 08:41

Питам, ко организује протесте?

Name

Мк

13.10.2018 08:50

ДАЈТЕ САМО ЈЕДАН ПРИМЈЕР ШТА ЈЕ ОВА ВЛАСТ УРАДИЛА НА ПОШТЕН НАЧИН.САМО ЈЕДАН ПРИМЈЕР.ПОЧНИТЕ ОД ТЕНДЕРА РЕКЕТАРЕЊА УЦЈЕЊИВАЊА ПРЕМЛАЧИВАЊА И НА КРАЈУ УБИСТВА.ЗЛО Р.СРПСКЕ НИЈЕ ТИХ ИЗМИШЉЕНИХ 40 БРИТАНАЦА ЗЛО ЈЕ СНСД КОЈЕ СВИЈЕТ НИЈЕ ДОЧЕКАО.КОЗАНОСТРА ЈЕ МАЛА МАЦА.

Name

Ре ре АНТИБОТ

13.10.2018 08:50

Резултати су такви јер су избори били нерегуларни. Из Атлантика је узето- украдено на тоне гласачких листића који послије дијељени члановима снсда и убацивани у гласачке кутије, притисци и мобинг по државним а од ових избора и по великим приватним фирмама, незаконито дељење помоћи пензионерима, злоупотреба јавних сервиса, јавно мешање у изборе Србије, Русије и САД ( стављајући Шпирића ко фол на црну листу), злоупотреба великог броја отварања привредних и инфраструктурних објеката у кампањи, сатанизација опозиције преко плаћених аналитичара, застрашивање бирача, пријетња отказима...И поред тога режим није добио БањаЛуку , Добој, Бијељину....

Name

Све је јасно

13.10.2018 08:58

Хахах, цуј једну дрзаву, све дрзаве у којим су били протести градјани су унаприједили своја права. Ево у скорије вријеме Румунија која је искоријенила корупцију, Словацка у којој је сигурност била угрозена након убиства новинара и његове дјевојке, Аустрија у којој градјани свакодневно протестују због порасти. национализма. Највеци проблем у овој земљи није национализам (никог не интересује РС да би је укидао) вец дуго, највеци проблем је лицна сигурност и мислим да је то разлог засто критикујете опозицију. Опозиција не смије да иступи јаце јер се боји за свој зивот и зивот својих најмилијих. Ова полицијска дрзава постаје опасна за све и крајње је вријеме да станемо у крај батинасима и "институцијама" у којим закон није за све исти. Ви испираци мозга, срамите се висе, ста за новац радите сопственом народу, лазете га годинама да бисте се окористили. Доста висе!

Name

Пеђа

13.10.2018 09:01

Протести се одржавају под мотом "Обесправљени, покрадени, понижени и издани" Ко се препознао у оваквом позиву ће се свакако одазвати, а сви који себи траже алиби за недолазак под изговором позиције или опозиције нису добродошли.

Name

Ја

13.10.2018 09:10

Ја сам гласао за Додика и опет цу. Бројите.

Name

Абе

13.10.2018 09:43

Да нам не би отишла дјеца изађимо ми!

Name

сијалица

13.10.2018 10:03

Ако се избори понове хоће ли пензионери опет добити једнократну новчану помоћ да могу опет гласати са режим

Name

путин

13.10.2018 10:37

Ово руси хускају

Name

Ре

13.10.2018 11:18

Изгубили сте на изборима..Нема немира, нема улице нема анархије..Дзаба мрзите

Name

Коле

13.10.2018 11:20

Ха ха смећари, ста хоцете сад

Name

ИС

13.10.2018 12:11

Глупост. Сви у мојој кући су гласали за једног нашег пријатеља из ПДП-а, а за Предсједништво БиХ и Предсједника РС смо гласали за Додика и Цвијановицку.

Name

А резултати рада?

13.10.2018 12:17

Хоцемо правду и истину, ниста висе! Посто резим нема никакве резулатте рада, није ли то онда минимум насег права?

Name

Носуте се.у

13.10.2018 12:31

Три

Name

Поаматрач

13.10.2018 12:37

Мали је глумац и безобразан а уз то и глуп. Требају се сине школе завршити па мало и радити да би имао искуство а не одмах у политику. Такви су нас и довели овде гдје јесмо. Ал народ ужива у представама типа фарма, задруга, парови и сл. а овај прцо то максимално користу

Name

Страх

13.10.2018 12:51

Страх ме живјет у овом сивилу

Name

РЕ СВЕ ЈЕ ЈАСНО

13.10.2018 13:15

Да ли си ти луд?? Мора бити национализма јер су нам са друге стране балије и устасе. Они би нас поцијепали и побили за трен кад би имали прилику. Не мозес то поредити са Словацком, Румунијом, Аустријом јер су то вецином једнонацијалне дрзаве. Наравно да им је основно питање економија и бољи зивот. Ми овдје стално страхујемо ста це нам бошње урадити и ста припремају убудуце. Не мисле нам добро и зато мора бити национализма. Скоро су нас истријебили кроз историју.

Name

Све

13.10.2018 14:02

је ово Рудоњино масло.

Name

БЛ

13.10.2018 14:26

Какав је ментални склоп људи који гласају за СНСД.. Плате 500 км.пензије 250,пропале три банке,у Бањалуци нестале мљекара,фруктона,фабрика духана,наплатне куцице 4 000 000 ..цетверо погинулих нико крив,радници клиницког центра пет година без уплаћених доприноса,убијају дјецу (слуцај Давид и саобрацајка Раковацке баре..)сколе у катастрофалном стању,врх власти на црним листама..пуни пара..станова..дјеца нам одлазе..цијеле породице..треба ли јос набрајати..а црвени..

Name

Циркусијада

13.10.2018 14:40

Јебес протесте без мотке и сикире. Пистаљку мозете носити и у зоолоски вртиц.

Name

РЕ РЕ СВЕ ЈЕ ЈАСНО

13.10.2018 14:44

ТИ СИ ОБИЦНИ ИДИОТ И НИСТА ДРУГО.ПОКРАЛИ ИЗБОРЕ И САД КРИВИ УСТАСЕ И БАЛИЈЕ. МА КАКО ДА НЕ. КАКО СУ 2014 БАЛИЈЕ ГЛСАЛЕ И ПОБИЈЕДИО ИВАНИЦ .САД НИЈЕ ДОБИО ГЛАСОВЕ БАЛИЈА И ИЗГУБИО СТО СЕ И ОЦЕКИВАЛО

Name

Зоран

13.10.2018 14:45

За ове који прате само дотични портал и гледају њихов дневник ја сам питао задња два дана пред изборну сутњу где си податци испитивања јавног мјења и ништа. Е ви који само пратите један медиј мозда би знали какво је стање и да је напољу СВЈЕТЛО и сад би вам разочарење било мање.

Name

Трново

14.10.2018 13:38

Трново је уз вас људи,доста је јавашлука дајте да станемо више багри у крај па видите шта раде,краду на очиглед свих нас и шта треба да ћутимо па доста је миле стоко лоповска!Доле снсд секта,доле влада доле лукач!ПРАВДА ЗА ДАВИДА,ДАВОРА И СВЕ ОНЕ КОЈИ СЕ БОРЕ ЗА ЊУ!!!

Name

ЉУДИ

14.10.2018 18:53

АКО ОВО ПРОЂЕ,АКО ПРОЂЕ ИЗБОРНА КРАЂА,МОЖЕМО СЕ СЕЛИТИ ЈЕР ЗА 10 ГОД.У РС НЕЋЕ БИТИ НИШТА НАШЕ.

Name

075

14.10.2018 20:31

Јадан човјек! Страшна је мука изгубити дијете. Њему треба неко помоћи!

Name

Српкиња

12.10.2018 23:36

Идемо ,људи ,сви на Трг ,морамо спасити РС !!!Ово нам је задња санса !Идемо сви !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србо

13.10.2018 07:00

Засто се зове протест народа, ово је протест опозиције која је изгубила изборе . Како толико мозете да се играте са народом , на свим биралистима је било посматраца са свих страна , из свих странака и бас су се сви уротили против нас !? Није се могло толико украсти колико тврдите, дуса ме боли због резултата али какви су такви су, данас ми не пада на памет ици у Бања Луку због мојих НЕ зрелих водја који су сами заслузили ово сто их је снасло. Боље размислите добро о својим грескама па из њих извуците поуку за убудуце, ето ја сам изнио реално сто ми је на дуси а сад нек ово коменарисе ко како хоце

Name

Вјеруј

13.10.2018 07:00

Нека си ти српкиња и то је најбитније! А кад Србин убије Србина онда ћутиш! Правда за Давида♥️ правда за све нас♥️

Name

ПТПЦ

13.10.2018 07:12

Опет користите несрецу јадног цовјека да би неки фотељаси испунили своје хирове. Јадно је то народе . Камо пуке среце да се мозе несто направити. И ста кад би било ново бројање гласова па рецимо успије гуслар навуци неке гласове, мислите да би било боље!? Све је то лоповлук. Хвала Богу па остављам кицму код Сwабе и не морам гледати зла оцима. ДаБогда се сви ти краватаси и погузије забавили о себи. Правда за Давида

Name

Кика

13.10.2018 07:23

Иди у Бијељину на трг

Name

Тата

13.10.2018 07:28

Само ти иди Српкињо. Моја дјеца неце гинути за те битанге надобудне и неспособне. Сто нису понудили несто. Имају само прљав језик. Мрзим себе сто сам гласао за њих. Нек се захвале Давору Драгицевицу и малом Станивуковицу.

Name

Ре србо

13.10.2018 07:45

Бањалука је добила изборе а онда јој се та побједа одузела-украла помоћу малих средина! Сви на трг!

Name

Драге тате и маме

13.10.2018 08:49

Власт је посвађале дјецу и родитеље. Дјеца би на трг, вријеђа их неправда, а родитељи навикли да их неко кињи као робове. Укинути изборе за све, па кад се нађе неко поштен, у стању да праведно суди, онда направити избор. Дјецу боли неправда, дјеца виде шта се дешава. Увијек било. Тужна је ова ситуација. Свако дијете зна да може настрадали као што је то настрадао Давид! Али свако дијете нема тату као што је то наш Давор. Није овдје важно Српство, већ народ и живот његов! Отели сте наше дјетињство, а сад га отимате нашој дјеци! Правда за Давида ♥️ правда за сву дјецу и нас!

Name

Није него

13.10.2018 08:51

Треба народ изаћи на протест у Бања Луци и због ЕНОРМНОГ ПОСКУПЉЕЊА ДРВА КОЈЕМ ЈЕ КУМОВАО ПРОПАЛИ ПРОЈЕКАТ СНСД ПЕРЈАНИЦЕ ГРАДОНАЧЕЛНИКА ИГОРА РАДОЈИЧИЋА "ЕКО ТОПЛАНА". СРЕЋНО НАРОДЕ!

Name

Ре ТАТА

13.10.2018 10:05

Ти и твоја дјеца гинуће за Додика и његову секту. Бједниче.

Name

Ре Србо

13.10.2018 12:04

Ја у мон мјесту имам на тоне примјера гдје су шиканирали посматраче. Који су били јачи и храбрији и успјели су да их држе под контролом, а гдје су били страшиви и неупућени, а доста их је било попустили су. Замислите посматрач из СДС дозволи да му листиће за Додика и Жељу црвеном оловком уброје у важеће. И то педест листића. Шта рећи на то? Приговори ЦИК-у не вријед. Ма крали су брале невиђено, и зато је потребно пребројавање. Колико би се само такозваних важећих листића нашло у неважећим за Жеqку и Додика.А тек празни листићи и они неважећи. Ужас шта су радили. И није ово никаква пропагнда, већ жива истина.

Name

Ко???

13.10.2018 12:08

Ко је тукао, ко је убио Давида???

Name

Лола

13.10.2018 12:40

Казу неце бити јака зима не требају дрва хахагага

Name

ре

13.10.2018 13:36

Цувајте се Вукотицевих тзв. Ветерана, боље рецено криминалаца које у Бањалуци предводи Зељко Милинковиц, јер они и јесу оформљени да овакве протесте неутралису.

Name

МастЈаг

12.10.2018 23:42

Тако је. Поносна сам на све вас, мој народе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вава

13.10.2018 07:06

Од два зла треба изабрати мање,а мање је зло признати изборе него да нам Сарајево суди ко Хрватима,а моји СДСовци примају фобре плате нека се боре у скупстини за народ и поновне изборе ,али назалост имамо ми превисе сљсма у СДС па је народ неодлуцан да ли да гласа за нас

Name

Е сваста

13.10.2018 07:39

На кога си поносна кад је висе од пола народа гласало за Додика и Зељку?

Name

Маx

13.10.2018 08:36

Дај ми емаил, да се цујемо. Тразим зену да је водим у њемацку.

Name

Гован Латиновић

12.10.2018 23:51

Све тачно. Идемо у ПРОТЕСТЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакиб

13.10.2018 06:00

Идес у пм, сад те цека контра митинг и полиција која це вам просут мозгове испране

Name

Ре Сакиб

13.10.2018 06:35

Бил ти просуо мозгове људима? Мора да си специјала.

Name

Пеки

13.10.2018 07:14

Ви сте вјецити губитници

Name

Скептик

13.10.2018 07:47

Видјели смо РУДОЊИН контрамитинг на којем је било хиљаду људи...Не воли га нико, ни његови.

Name

Блацк Труе

13.10.2018 12:23

Губитници јер је пут до правде много дузи него пут криминала. За узврат пут правде има много цврсце темеље јер су у лази "кратке ноге". Резиму су толико окрацале ноге да висе нису људи - изгледају као зли патуљци. Има да Вас све истином покосимо као зито!

Name

У страха су велике очи

13.10.2018 01:51

Диктаторе треба рушити,то није воља народа! Нека изадју на трг сви они који нису гласали за диктатора и ону одвратну примитивну зентурачу. СзП никако да не улази у скупштину док се избори не понове.Ако удју,гори су од диктатора

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОНОВИТИ ИЗБОРЕ?

13.10.2018 06:46

Ако мислите да сте покрадени прикупити 50%+1 потпис од укупног броја изашлих на изборе у Републици Српској. Онда је понављање избора оправдано. Ако то не можете све вам је празна прича. Гласао сам за промјене и спреман сам потписат први у петицији.

Name

Ре

13.10.2018 07:22

Пуси будалетина вецина је побједила

Name

Дијагноза

13.10.2018 07:39

Могу поновити изборе сто пута и сваки пут ће власт имати више гласова све док се не пробуде спавачи. И треба да иду у печалбу кад спавају, мрзи их изаћи на биралиште, и то им је тежак посао. Само кад изађе преко 70 % бирача тад су избори демократски.

Name

ММ

13.10.2018 08:45

Идеја о потписивању петиције за нове изборе је изврсна! Под условом да се обезбиједи да ванредни избори буду демократски: штампање листића у иностранству, серијски бројеви на листићима, заштита аутентичности листића, скенирање прије убацивање у кутију, видео надзор, равноправан третман власти и опозиције на РТРС, скидање са листе кандидата који пријете бирачима. На овај начин би се без ризика од нереда на улици са много јачим аргументом проблем ријешио једном за свагда. Нека се опозиција потруди да скупи 250.000 потписа, тиме ће доказати да је заиста за промјене и да јој треба вјеровати.

Name

Доле

13.10.2018 14:04

диктатор и његова братија.

Name

Цувајте

13.10.2018 02:39

Цувајте се бацице бомбу медју народ. У маси це бити људи који вам не мисле добро, хоце инцидент по сваку цијену.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шупља прича

13.10.2018 07:17

Ма гдје су ти што су досад бацали бомбе међу народ. Народ се више не боји, нема шта изгубити. Прошло је вријеме страха. Народ хоће живот достојан човјека, доста понижавања и испирања мозга. Само напријед, људи

Name

Ма да

13.10.2018 09:24

Батинаси, престаните да пријетите народу, у овој кампањи се исто десио покусај убиства новинара који је објективно извјеставао. Јос мало це нас туци по улици. Да ли смијете да пустите своје дијете у излазак? Само покусајте да нападнете народ, бицете опет стављени под принудну управу ЕУ. Имамо уставом загарантовано право да исказемо своје незадовољство због пријетеце кампање и покрадених избора. Нисмо излазили на изборе да стојимо у реду, поздравимо комсије и да идемо куци.

Name

Марко

13.10.2018 02:44

Сви на протесте,покрадјени су избори, то је сваком постеном градјанину јасно,оваква власт није воља народа вец Додика и његових послусника! Зивела Република Српска само са Говедарицом као новим Преседником РС и Иваницем цланом Преседнниства БиХ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледајте

13.10.2018 03:00

Гледајте ста писе ослободјење, па цете знати. Српска срамота, неслога и јад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко???

13.10.2018 12:10

Ко је тукао Давида? Ко је убио Давида,?

Name

САЛЕ СЛОВЕНАЦ

13.10.2018 03:17

ОБЕСПРАВЉЕНИ И ИЗДАНИ ОД '92. НЕ ПОСТОЈИ РАЗЛИКА ИЗМЕÐУ ОПОЗИЦИЈЕ И ПОЗИЦИЈЕ, И ДА ЈЕ ОПОЗИЦИЈА ПОБЈЕДИЛА ПОСЉЕ 12 ГОДИНА ИМАЛИ БИСМО НЕПОТИЗАМ,ПАРТИЈСКО ЗАПОШЉАВАЊЕ, ПОДОБНЕ УМЈЕСТО СПОСОБНИХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре сале

13.10.2018 06:40

ТИ СИ СЛОВЕНАЦ ИЗГЛЕДА ВИДОВИТ ПА ЗНАС СТА БИ БИЛО. ЗБОГ ТАКВИХ КАО ТИ И РАЗМИСЉАЊА СВИ СУ ИСТИ СМО ТУ ГДЈЕ ЈЕСМО. ИЗ УДОБНОСТИ ЕУ ДАЈЕТЕ ПОДРСКУ ОВОЈ ВЛАСТИ ОГРЕЗЛОЈ У КОРУПЦИЈИ,КРИМИНАЛУ И НЕПОТИЗМУ,ДЈЕЛИТЕ ЛЕКЦИЈЕ О СРПСТВУ АЛИ СА СИГУРНЕ ДИСТАНЦЕ ОД НЕКОЛИКО СТОТИНА КИЛОМЕТАРА . ТАКВИХ ЈЕ ОВОМ НАРОДУ ПУНА КАПА И НАРОД ЗЕЛИ ПРОМЈЕНЕ. НА ПРОТЕСТЕ МИРНЕ И ДОСТОЈАНСТВЕНЕ ДА СЕ КАЗЕ ДА ЈЕ "ДОСТА"

Name

ММ

13.10.2018 08:50

Људи који овако размишљају, а није их мало, су ми далеко одвратнији од чланова владајуће класе. Ови други имају јасан себични интерес. Пророчанска порука да су сви наводно исти се сервира управо од СНСД.

Name

Коначно

13.10.2018 03:25

Људи, браћо и сестре, вечерас сви на Трг, одазовимо се масовно, и скинимо ову окупаторску и однародјену власт!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.10.2018 07:47

Окупатор ти организује трг.

Name

Ја

13.10.2018 03:28

Идите поред ЦИК па протествујте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.10.2018 03:30

Сукало, испао си из парламентаста хоцес сад

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мозгоња Не Лупај

13.10.2018 06:44

Сукало освојио 20 000 гласова за ПСБиХ, боте ни цитати не знас, иде као Други цлан ПДП

Name

То

13.10.2018 07:48

То је онај најлонпатриота. Није неки лик.

Name

То је зато

13.10.2018 08:07

Можда да је убио неког, био би вам херој. Овако човјек природан, носи се као родитељ и све у очи каже, вама није неки лик. А какав си ти, ти си неки лик..

Name

МИРКО

13.10.2018 08:53

НЕ МОГУ ДА СЕ ПОМИРИМ СА ЦИЊЕНИЦОМ ДА СВАКОДНЕВНО СРЕЦЕМ ЉУДСКЕ НАКАЗЕ КОЈЕ СУ У СТАЊУ ДА ПОДРЗАВАЈУ ВЛАСТ КОЈА ЗАТАСКАВА УБИСТВА (... ВУКЕЛИЦ, ДЈУРОВИЦ, ДРАГИЦЕВИЦ..). КОЛИКО ЈОС ТРБА ДА УБИЈУ ПА ДА ПРОГЛЕДАТЕ???!!!

Name

Сукало

13.10.2018 09:02

Носи се као родитељ И све у оци казе? А Милорад не казе све у оци? Хвалите код једног сто кудите код другог. Мислим да Сукало ипак неце у парламент БиХ

Name

Ре Мирко

13.10.2018 09:34

Па разгули у ЕУ,тамо ти је све мед и млијеко

Name

за РЕ Мирко

13.10.2018 10:36

Ајде разгули ти.

Name

за Сукало

13.10.2018 10:42

Само ти пиши Сукало, све је и више него јасно кад су у питању убице које нису у затвору, нису кажњени и власт их штити. Кудите Шукала јер се истински плашите истине, јер подржава Давора. Срам вас било. Мала и велика дјеца не воле убице! Сила над народом је само израз немоћи, ништа више.

Name

Ре

13.10.2018 11:53

Избори су били, Сукало је испао из парламента, сад нема ни оних петсто гласова.. Злоупотријебио је Драгицевица, срам да га буде

Name

Ре12

15.10.2018 04:30

Сукало је освојио 20 000 гласова за Парламент БиХ,за све оне који су неписмени и не знају отици на ЦИК-ову страницу да провјере.

Name

Романија

13.10.2018 03:30

Не лупетај, каква крадја. Прво испред свог двориста поцистите, па онда идите у тудје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.10.2018 10:07

Ми смо Бања Луку очистили а сад ћемо прећи на туђа...

Name

Бл

13.10.2018 11:27

У бл је побиједио СНСД

Name

ре Романија

14.10.2018 07:56

Романијо стиди се. Зар смо изашли из Сарајева да нас сопствена власт уништи?

Name

Ре

13.10.2018 03:31

Рушитељи Републике Српске не одустају. Надам се да ће полиција то растјерати,похапсити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ујко и друзина

13.10.2018 06:16

Мозес и ти друзе доци са метлом у руци на трг, али имас да будес као бубица!

Name

Дјенерал

13.10.2018 06:22

Која република српска,република у којој је пензија таман да се плате режије,република у којој је плата радника 500 км за рад од 12 сати дневно,република у којој се убијају нечија дјеца а за то нико не одговара,република која се дели на власт и њихове полтроне,који се енормно богате и на поштене и сиромашне који једва састављају крај с краје. На крају република коју смо крвљу стварали,а вјерујем да ти ниси .,као ни теби слични,па се сад бусате како сви који мисле другачије руше ову је...ну републику. Кад мало боље размислим и кој ће нам ако су нам дјеца вани и ако нас воде људи који су лично повезани с рушитељима републике... Кој ће нам република,оћемо и ми ко остали пензионери у свету да видимо море,планине,остале знаменитости овог свјета а не само да имамо за хљеб и то не цео,пола литре мљека и да има плаћамо режије...

Name

децко

13.10.2018 07:00

Дјенерале, све си ти у праву, али проблем је у томе сто смо презадузени код ММФ-а и нема гдје нисмо, тако да ко год додје на власт, пензионери неце видети море и планине! Искрено навијам за опозицију али нема ресења с којим би они могли поправити нас стандард... такво ријесење нема нико!

Name

Дијана

13.10.2018 08:06

Рјесење постоји, и мозе да се примјени и на насој политицкој сцени / насој дрзави. Тај запад који је довео Додика нам је наметнуо ММФ, задузили смо праунуцад, тај исти казе да се не мозе другације. Мадјарска се примјер да се мозе без ММФ-а, односно избацити багру. Али ако Додик и екипа остану, поцркацемо сви од глади. Опозциција не смије да прецути ову крадју. Ако су ту због народа онда нека се боре, као сто су се наси оцеви борили! Боримо се сви заједно!

Name

За Ре

13.10.2018 10:06

Ста си скоцио толико мајсторе.Колико те плацају.

Name

Ре децко

13.10.2018 11:15

Има ресење није да нема Прво донијети закон о ПОРИЈЕКЛУ ИМОВИНЕ као сто све нормалне земље имају ДРУГО сви који су се огријесили о закон и обогати одузми и врати дрзави тј народу и тд итд СВЕ ово раде нормалне дрзаве и није измисљање топле воде Кад би ди овога уради и спријецио најестање послова и плате и пензије би порасле а само економски одрзива РС није угрозена а ако се овако настави узалудне су зртве и зали бозе сто изгунусе узалуд :(

Name

Архандјело

13.10.2018 03:55

Побиједиле су НАКАЗЕ. И ОВАЈ ГЛУПИ НАРОД ЦЕ СВЕ ТЕЗЕ И ТЕЗЕ ДА ЗИВИ. СВАКИ ДИКТАТОР ЈЕ ТЕСКО ОДЛАЗИО СА ВЛАСТИ. И ОВАЈ ТРЕНУТНИ СТО ГОД ДУЗЕ БИО НА ВЛАСТИ ТО ЦЕ ЊЕГОВ ОДЛАЗАК БИТИ ТЕЗАК ЗА САВ НАРОД АЛИ НА КРАЈУ ЦЕ МОРАТИ ДА ОДЕ.А ЗАВРСИТ ЦЕ КАО И МНОГИ ДИКТАТОРИ ПРЕ ЊЕГА. ПРАВДА ЗА НАСЕГ ДАВИДА ПРАВДА ЗА ДИЈЕТЕ КОЈЕГ СУ УБИЛИ РАДНИЦИ ИНСТИТУЦИЈА КОЈЕ СТИТИ ВЛАСТ ЗАЈЕДНО СА НАСИМ БИВСИМ ПРЕДСЈЕДНИКОМ МИЛОРАДОМ ДОДИКОМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

13.10.2018 06:28

Ко призива нереде, протесте у куци му били!!! Срби када свака будала хоце да се пита и буде возд, а народ наиван, Срби гину... Свако паметан нека остане код куце за промјену нека главу губе они који то призивају и од тога профитирају...

Name

Ре ја

13.10.2018 11:18

Ми Срби цемо изаци на протетсте а ти остани куци ко је тебе звао ? Уосталом колико се сјецам твој ВОЗД је давно рекао "Ко хоце да слави славу и иде у цркву нека иде у СДС " Ти остани куци :П

Name

Брат

13.10.2018 04:39

Избори су поштени Само је непостено то сто нецете да признате пораз

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДА

13.10.2018 06:36

Избори поштени, једино није бројање.

Name

ММ

13.10.2018 08:53

Како да не, баш су поштени. Дебели гад пријети коме је стигао, Претходно са браћом из Блајбуршке коалиције није дао скенере и видео надзор гласања.

Name

То

13.10.2018 11:17

То брате! Нису могли побједити, до њих је. Нека се мало замисле и прегрупису.

Name

Роко

13.10.2018 04:57

Досадни сте висе губитници

ОДГОВОРИТЕ
Name

разумио

13.10.2018 06:17

А у цему се "побједбици" радују? У изборној крадји?

Name

Праведни

13.10.2018 06:46

Ко губи , има право да се љути... Љутите се у куци, не на улици.

Name

Ванда

13.10.2018 07:35

Најприје утврдјивање истине, а то је за папке горе него крст за вампире!

Name

ММ

13.10.2018 08:57

Само прикупљање x00.000 потписа за ванредне изборе. Ко то успије вриједи да преузме власт. Нескривањем идентитета потписника се исказује већа храброст и ријешеност да дође до суштинских промјена него на улици. На трговима, од врата до врата.

Name

пропали борац у својој РС

13.10.2018 05:01

Његови лопови ,избјеглице и националисти једино му вјерују да је сада боље стање у РС него прије четири године.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Било и назалост, остало

13.10.2018 05:03

Па, добро људи, да ли је ико веровао у постене изборе? На Балкану је тако увек било. Онај ко "узјаси", не зна да сјаси док га не збаце, тако да добро тресне од земљу.Балкански народ је мудар али никако да се реси оних који му цине, "добро". Иако добро зна, да ко лазе, тај и краде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Егзодус

13.10.2018 06:18

Досло је вријеме да Мурта-Папцина сјасе!

Name

Зоран-Бања Лука

13.10.2018 05:09

Ако је опозиција знала да су прије 4 године покрадени избори,зашто сад о томе причају?Зашто тада нису нешто предузели???Сад ми је драго што сам прекрижио листиће,и ни мало се не кајем што нисам ни за кога гласао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Зоран

13.10.2018 06:16

Сви су требали исто да ураде, очито један је ово само борба за власт

Name

Бања Лука

13.10.2018 06:55

Зато сто се Тадиц продао.

Name

ко

13.10.2018 08:59

Много си паметан што си прекрижио листиће. Који си клинац уопште излазио. Велике памети и храбрости, кмету обични. Никад није касно за праве ствари. Сад се буне јер су се прошли пут жестоко зајебали и прихватили крађу избора и папке послије избора.

Name

Ја

13.10.2018 09:05

Ма боје се људи из опозиције, за себе и своју дјецу. Видио бих вас да сте на њиховом мјесту- сваки дан позиви, пријетње.

Name

Саво

13.10.2018 05:11

Цовјек је побиједио и треба му цеститати .......(све су карте у игри ко зна нека игра ко незна неце никада ни знати и зато одјеби од стола....)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјенерал

13.10.2018 06:23

"Много си паметан"

Name

Ре

13.10.2018 06:33

Назалост ово није игра

Name

ко

13.10.2018 09:03

Није толики проблем Додик у Сарајеву. Какав год је кркан и лопов тамо не може направити велику штету по Србе. Проблем је што је Говедарици украдена побједа. Да је он предсједник прихватио би мандатара из ДНС-а (зна се и кога) и имао би пуну власт да покрене ланац промјена. Овако како је, СДС ће бити тотално растурен прелетачима.

Name

Е

13.10.2018 05:42

Ебе вас Додо како хоће али кад сте неспособни и треба тако. Сад се ухватили БЛ и упрли све своје умне снаге да прођете добро баш у БЛ а онда понор у Требишњици. Марш бруке једне. Ни у свом селу вам није прошао а хоћете протесте. Ја,ја стегла за врат сад Комракова, срећа па немате му"а иначе би вас за њих притегла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

13.10.2018 13:11

Чији је главни град тога је и власт, не заборавите.

Name

Хабиб

13.10.2018 05:45

Смарате сада стварно. И ако су вас покрали то је доказ колико сте несподобни и Ви и васи посматраци и цланови бирацких одбора. Него све протестују ови сти нису просли Сукало, Говедарица итд навикли на добру плату без рада а сада висе нема бато тога. Хахахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Давор

13.10.2018 06:55

Потпуна истина...свака цаст

Name

Посматрач

13.10.2018 05:55

Зашто је глас Бањалучанина важнији од гласа Имљанца. Да ли то хоћете да кажете да је човјек који живи у Бања Луци вреднији од човјека из Имљана? Да треба да има већа права? Је ли то демократија која се пропагира? За нас су гласали граћани а за вас сељаци је управо порука опозиције. Опозиције, која позива грађане који више вриједе да искажу и подрже незадовољство опозиције изборним резултатима. Јер побогу, ВЛАСТ су изабрали СЕЉАЦИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.10.2018 08:08

Бањалуцани су сељакљук са асвалта.

Name

Буди се

13.10.2018 08:13

Само ти посматрај, али није довољно да се посматра, онда ти се почне наређивати и пријетити, изгубиш компас. Није БЛ битнија, али ви не видите шта се ради у Бањој Луци и кад нешто чујете, ви то правдате да то тако мора бити. Родитеље сте посвађали са дјецом.

Name

Знаш ли?

13.10.2018 09:01

Дјеца виде неправду, дјеца страдају и нико не одговара.

Name

БЛ

13.10.2018 09:14

По закону није али по логици јесте битнији глас далеко образованијег, информисанијег и напреднијег дијела народа који живи у урбаним срединама у којим живи готово сав академски образован дио нашег друштва. Шта зна јадан сељак заокупљен својом бригом за пуко преживљавање. Наш сељак и кад има пара неће на море, на одмор. Шта ће то њему, јадан не зна за боље и сматра да му боље и не треба. Ово Додо врло добро зна и зато максимално форсира крканлук на митинзима и пјевање сељоберских пјесама. Друго, у градовима се далеко теже краде неко у којекаквим забитима гдје свако сваког зна. РС није подијељена на исток и запад, при чему је сиромашни исток за Додика, већ по линији град - село, тј. образовани и еманциповани са својим "ја" на исправној страни и овце који се поводе за лажним србовањем лажног вожда.

Name

За БЛ

13.10.2018 13:14

Браво за коментар, још сте заборавили борбу тајкунског капитала и ситног капитала у већим центрима.

Name

бл

13.10.2018 05:56

Доста манипулација народ треба власт која це радити у интересу народа,похапсити лопове и Станивуковица за предсједника

ОДГОВОРИТЕ
Name

За бл

15.10.2018 04:44

Браво!Станивуковиц најбољи!

Name

гмтбр

13.10.2018 05:56

Докле заклањање иза народа,докле избјегавање своје одговорности,када ћете коначно стати ИСПРЕД НАРОДА,када ће и власт и опозиција стати ИСПРЕД НАРОДА?Јел срамота стати ИСПРЕД НАРОДА,чега се бојите па бјежите од одговорности? Станите једном ИСПРЕД НАРОДА,будите људи а не гњиде којима су фотеље најпрече.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ко

13.10.2018 09:16

Лажљивко! Опозиција управо показује да јој није стало до фотеља већ народа. Одбили су улазак у институције док се не испита могућа карађа на изборина и не ријеши Давидово убиство. Видили смо сви да је на завршном митингу СНСД било десет пута мање људи него на тргу.

Name

За ко

13.10.2018 09:38

Ко је болан и зашто одбио улазак у иституције. Не буне се они који су изабрани него они који нису јер све док нови не уђу они ће уживати све погодносто које имају. И наравно не могу своје кадрове постављати у фотеље за које нема избора а ту лежи права лова. Толико о искрености.

Name

СВИ НА ТРГ

13.10.2018 06:01

ДЕФИНИТИВ СВИ НА ТРГ, НЕ ДОЗВОЛИТИ ЛОПОВУ КОЈИ КРАДЕ МИЛИОНЕ И ГЛАСОВЕ ДА МАНИПУЛИШЕ НАРОДОМ И ДА ВЛАДА ОВИМ НАРОДОМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ста знам

13.10.2018 06:43

Нека цланови странака иду на протесте. Нас позивају, а информације цувају за себе. Мени висе није јасно ко је опозиција, прица се да је у СДС хаос, да су се распали.

Name

Ја

13.10.2018 09:39

Па били смо већ. И опет ништа.

Name

Ре ста знам

13.10.2018 11:20

Они то стално понављају а СДС опстаје тако да ти ниста незнас

Name

Зока

13.10.2018 06:03

И опет , као и увјек, це бити-тресла се брда, родио се мис....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

13.10.2018 06:14

Задњи покусај да се домогне власти. Признајте пораз и извињавајте се онима од којих сте узели паре да би преузели власт. Нисте ви криви сто сте неспособни. Пустите сад ово. Каква крадја и глупости. Није нико наиван

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Борца

15.10.2018 04:47

Ти ниси нормалан!

Name

X

13.10.2018 06:20

Одлицно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

13.10.2018 06:20

Срам да вас буде има те ли образа и морала и српсе цасти , гласао сам за опзицију али тек сад видим колико сте љигави и јадни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако је

13.10.2018 06:46

Понасају се као тетке, хаос је у њиховим редовима. Па јел могуце да тај СДС од девдесетих није напредовао?Срамота

Name

Знам

13.10.2018 09:03

Ниси, ниси гласао за опозицију.

Name

Ре знам

13.10.2018 10:03

На обострану залост, видјецес ста нам је опозиција урадила. За само пар дана це показати своје право лице. Једино ПДП није издао. Видјецес

Name

Ђоле

13.10.2018 12:27

СДС је сјецате се остао без 50 глава од стране Ешдауна.Издо Стевандић.издо Максимовић.прије тога издо Чавић,па и баба Биља.Криво ми је на све борце који су подржали шверцера и јаде како немају никаква права.А ово какав би ко био кад би био,нетреба судит прерано о ником,дал би био лопов или не.Овај је лопов већ 15 година а ови кад би дошли за 4 године се могу замијенити ако треба.Пропала Византија и Османлије а да неће ова владајућа руља......

Name

зана

13.10.2018 06:24

Ма та прича о постојању празних листица и да је то нормално не пије воде. Ко це стајати пола сата до сат у реду, а није обавезан, да би на крају оставио праyан листић?! Па нема бас толико будала у овој земљи. Ти кад изађеш, а медије су нас бомбардовали и са овим и са оним, ти морас знати за кога ћес или против кога ћеш. ПОкрадено је, него шта. И као па и просле године их је било толико. То је знак да је и тад било покрадено. ПОНОВИТИ ИЗБОРЕ И УВЕСТИ СКЕНИРАЊЕ ЛИСТИЦА ОДМАХ; КАО НА КАСИ У МАРКЕТУ; ЦИМ ПРЕДАС: Е тако ради бијели свијет и то је демократија

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оток

13.10.2018 06:38

Желим само неко да ми каже да ли је Мектић србин и да ли му је Змај од Шипова брат близанац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре оток

13.10.2018 07:55

Он је природно феноменалан, има посебну потребну да све казе и нама је њега родила мајка.

Name

Фф

13.10.2018 09:10

Змај од сипова је додиков брат близанац и по изгледу и по понасању

Name

сипово

13.10.2018 11:18

Змај и Баја гостују на истим телевизијама,воле кориде ,воле пјевати под шаторима кад се дочепају микрофона ,смо је Змај уљудан у односу на Бају.

Name

Калесија

13.10.2018 06:41

"БРАВО ЗА БАЊА ЛУКУ"!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Давор

13.10.2018 06:50

Ухватили се Бања луке ко пијан плота!! Ово су били опсти избори...броји се резултат постигнут на нивоу републике. Њима једино преостаје да Бања Луку одцијепе од републике па ето нека и они негдје владау кад им је толико стало. Хајде не будалите него Вукота предај СДС паметним људима који могу да воде странку док се није потпуно распала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Знај

13.10.2018 09:06

Дјеца страдају, дјеца виде неправду, дјеца би имала више снаге од вас који правдате сваког ко их убије, погази, силује! Срам вас било!

Name

Ролидук

13.10.2018 06:55

Мала је разлика стварно требате ици на трг срам вас било хоцете опет на силу. ниста од тога бирајте нове политицаре ови су нула били и остали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.10.2018 07:56

Мала разлика?????

Name

минимална

13.10.2018 12:34

Само 70000

Name

Васо

13.10.2018 07:14

Бит ће срања

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

13.10.2018 08:10

Кад га није било?

Name

Марqуез

13.10.2018 07:23

Сами смо себи криви. Сверцере, лопове и профитере је требало стрељати у рату. А не доводити у скупстинске клупе и дати им да нам кроје капу и управљају дрзавом. Сад је касно. Изаци на протесте - ДА. Да ли це протести несто промијенити? Остаје да се види.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обрен Петровиц

13.10.2018 07:24

СДС је у позицији и формират це власт заједно са побједницима избора само Вукота то јос није цуо. То су протести Бореновица и Иваница.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Капетан

13.10.2018 07:26

Сви овдје који пису да је оваковили онако односно једни за други против, заборављају једну вазну изјаву предс. Додика а која се односи на изборни резултат дату прије избора на мјесец дана. Његова изјава се односила управо на разлику гласова измедју њега и Иваница ,словом и бројем осамдесет хиљада сто је у конацници послије избора и потврдјено. Сад вас питам да ли је оваква изјава дата уз знање да це се десити управо толика изборна крадја, и то се несмије занемарити. Моје мисљење да је феноменално резирано и одрадјено и из тога моземо закљуцити из његове кампање да га апсолутно није било брига посјеценост трибинама јер је вец тад знао да це избори бити покрадени у његову и премијеркину корист. Сва та бахатост, пријетње ,уцјене су указивале да це се ово десити. Да није тако његова политика би се заснивала на додворавању бирацком тијелу и тразењу излаза из оваквог стања у које га је довело његово политицко окрузење па и он сам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

13.10.2018 08:03

Јбг требао си то раније прије избора рећи Вукоти и Бореновићу сад вам је касно. Говорио сам вам и прије и сада да ће вас превести жедне преко потока. Међутим колика је способност опозиције изгледа то сам могао и ја а не префргани Додик. Вође опозиције су једноставно неспособне и сав проблем је у томе.

Name

дуско

13.10.2018 07:35

Опозиција нека подвије реп и нека цути.Изгубили су изборе а није ни цудо, хтјели су на власт са никаквим идејама него је главно било оптузба владајуцег СНСД.Говедарица и његови следбеници су оптузивали Додика И Зељку, а ниста да преставе народу ста це они урадити кад додју на власт.Наравно сам мислио да се граде фабрике да се народ запосљава и наравно да стандард расте они се ухватили Додика ко пијани плота.Сам сам присустовао једном њиховом скупу, био сам разоцаран њиховим слабим ријецником говора.Ниво дрвосјеца, извињавам се да се дрвосјеце не увреде.Али ни они нису несто бољи, све у свему ту смо гдје смо.СДС није онај ста је некад био, мислим на политику коју је водио.Ту су само интереси да се додје на власт.Ускоро це да схвате да це сами остати на овим просторима а они то добро знају кад додју у село да насипају пут пред изборе да добију изборе, виде да ту нема гласаца осим пар стараца.Таква је слика назалост села

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранка

13.10.2018 07:48

Зар није просло радно вријеме ботова снсд.

Name

Знаш ли?

13.10.2018 08:21

Нема ћутања, нека причају људи. Нисмо у комунизму да морамо ћутати, а да се рецитује оно што се нареди шта ћеш говорити. Није ово приредба. Теби и таквима је давно звонило.

Name

Ре дуско

13.10.2018 10:11

Хоћеш рећи да је опозиција била боља да би добила изборе!? Ма дај. Да је Путин био на челу опозиције изгубили би опет. Тј били би покрадени.

Name

ја

13.10.2018 07:37

Милорад Додик је једини који мозе да нам сачува достојанство у Републици Српској. Има искуство и зна да казе онако како ствари стоје. Када он оде онда цете имати своју прилику. За сада признајте побједу и поднесите оставку због дебакла на изборима. Велики поздрав свим разумним људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ирина

13.10.2018 07:39

ГОВЕДАРИЦА цопy_ пасте Заев, неда се народ преварити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

13.10.2018 08:22

Али, нисмо ми Македонци.

Name

Жељка стиди се ти највише

13.10.2018 07:40

Какви црни поштени избори. Хајде да гласамо електронски па да видимо. Лопови срам вс било синови вам слажу милионе по свјетским банкама а нечије синове бацате у канализација, Бог вас казнио. Крадете и гласове и идентитете људи, проклетници једни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јана

13.10.2018 11:22

Ко лаже тај и краде,ко краде тај и убија.

Name

@ Прави - РОКИ -

13.10.2018 07:47

Моје стање нико не поправи , рупе крпи док брод плута ,а мој је потонуо .

ОДГОВОРИТЕ
Name

бм69

13.10.2018 07:52

Ви у РС -у немате алтернативе. Оба блока се пале на србовање,заставе,српско ово српско оно. Тридесет година ви немате алтернативе осим национализма. А он вас изгриза са свих страна. Све вас је мање а државна мафија се богати. На крају ћете бити задовољни негдје на западу а сигурно не у Русији гдје вас овај папак жели одвести. Окрените се суживоту са комсијама, привреди.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

.

13.10.2018 08:56

И код тебе у Федерацији БиХ је иста ситуација.

Name

бм69

13.10.2018 09:21

Кад погледам изборне резултате и број мултиетничких партија разлика је као небо и земља.

Name

М70

13.10.2018 09:24

Зна се ко је комплетну предизборну причу саздао на лажном србовању а ко на реалним проблемима народа. Не мути воду јадо.

Name

Приједор

13.10.2018 07:55

Е вала ако опозиција није у стању за све ове године имати своје људе који неце дозволити неправилности онда како са воде дрзаву? Иваниц је неколико дана прије избора био изруцит да су посматраци бољи и обуценији него икада! За мене сте сви исти, смотани и корумпирани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

13.10.2018 08:00

НИЈЕ САМО РАТ ЗА ХРАБРЕ .ПО МЕНИ У МИРУ ТРЕБА ЖИВЈЕТИ МИРНО И ДОСТОЈАНСТВЕНО .ШТИТИТИ СВОЈА ЉУДСКА ПРАВА И ПОКАЗАТИ НА СВЕ НЕ ПРАВИЛНОСТИ КОЈЕ НАС НЕ УБИЈА САМО ФИНАНЦИСКИ НЕКО И ПСИХИЧКИ ШТО ЈЕ ВЕОМА ОПАСНО ЗАТО ПОКАЖИМО КО СМО, ШТА ТРАЖИМО И ГДЈЕ ЖИВИМО.НАРОД ЈЕ НАЈЈАЧА ВОЈСКА СРЕТНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре БОБА

13.10.2018 08:53

Ти бас психицки...

Name

Опозицијо

13.10.2018 08:15

Па ви изгледа стварно мислите да сте већина. Нисте нормални.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Давор

13.10.2018 08:47

Не мисле...знају да нису вецина, него безобразни

Name

Xxx

13.10.2018 13:41

За вас је гласала штампарија.

Name

разум

13.10.2018 08:17

Колико ја види добар дио народа више уопште није сензибилан на криминалне радње владајућих, све одобрава и награђује изборима . Ово је пропаст друштва.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрки

13.10.2018 08:22

Говедарице ,Саровици , Мицицу , Бјелице.... Засто у Главном одбору СДС а нема ниједног цлана из БЛ ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ацо

13.10.2018 08:23

Знате колико це вас доци? 10 до 20...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драско

13.10.2018 08:57

Да једно додје опет добро.

Name

Ре ацо

13.10.2018 11:25

Било би лијепо да их полиција мало прорједи, као сто ради у њемацкој. Све им бубреге преброји и онда тисина.

Name

ето

13.10.2018 08:25

Како це сад Додик сједит са Дзаферовицем у предсједниству а тразио од опозиције да напусти власт због истог...ратни злоцинац...гдје је сад она Ругоба Мајкиц и Косарац...напустај додо власт..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драско

13.10.2018 08:34

Додји запали свецу за оне који краду народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СВИ НА ТРГ

13.10.2018 08:40

ПРАВДА ЗА ВУКОТУ ПРАВДА ЗА МЛАДЕНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

.

13.10.2018 08:41

Позив упућен преко друштвених мрежа? Шта? Нити једна политичка партија која "труби" да је покрадена не смије стати иза својих ријечи и иза протеста?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Давор

13.10.2018 08:43

Молим све "УРБАНЕ" бањалуцане да 13. 10. Изаду на протесте и дају подску насим "УРБАНИМ" политицарима који су добили подску на изборима само од градске раје из центра Бања Луке јер господин Говедарица је права урбана бањалуцка раја коме је злонамјерном греском уписано да му је мјесто родења Гацко...није он је родени "УРБАНИ" бањалуцанин. Исто тако господину Бореновицу је злонамјеном греском уписано да му је мјесто родења Сански мост а није...родени "УРБАНИ" бањалуцанин. На залост греска је и у родном листу господина Сукала. Госпидин Сукало је родени "УРБАНИ" бањалуцанин. Истовремено бих најљубазније замолио бањалуцке "СЕЉАКЕ" да не долазе на овај ДОСТОЈАНСТВЕНИ СКУП јер он није за организован за бањалуцке "СЕЉАКЕ"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Давор

13.10.2018 09:06

Зив био! Свака ти је Његосева!

Name

рурални сдс 95

13.10.2018 10:14

Ајде да оставимо Давора на миру... Протести да, али не на Даворовом тргу...

Name

ре давор

13.10.2018 12:39

Ааааххааххаах, само урбано

Name

Браво

13.10.2018 20:30

Свака цаст ово цу одстампати у висе примјерака мозда УРБАНИ напокон схвате колико су МАЛО УРБАНИ, да не казем сељацине у дуси... Извињавам се постеним сељацима који зиве и раде на селу

Name

Тања

13.10.2018 08:44

Не бих имала ниста против да је опозиција досла на власт коректно, изборима и гласањем. Али, опозицијо, ЗНАЛИ СТЕ и прије избора да цете изгубити! Неки од вас су о томе прицали по граду неколико дана прије избора. Сто сад гурате народ на улицу да се туце са полицијом??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

13.10.2018 08:49

Да да,смијесни сте висе,боље реците ко вас плаца неред да правите по РС у.Срам вас било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драско

13.10.2018 09:14

Окупљања су просла без нереда.закон је крсила власт.

Name

Питање

13.10.2018 08:52

Конкретно питање? Ко је организатор?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драско

13.10.2018 09:06

Људи.

Name

ПРАВДА

13.10.2018 09:02

НАРОДЕ СВИ НА ТРГ. ПА У БАРСЕЛОНИ И ДРУГИМ ЕВРОПСКИМ ГРАДОВИМА СЕ ЗИВИ 100 ПУТА БОЉЕ ПА СУ ЦЕСТО НА УЛИЦИ. СТА СЕ ОВО СА НАМА ДЕСАВА. ЦЕГА СМО СЕ УПЛАСИЛИ? ЈЕ ЛИ ТО НАС БОГ ДОДИК? СВИ НАРОДИ ИМАЈУ БОГА А МИ ДОДИКА??!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паметница

13.10.2018 11:45

Незналице у Барселони протествују зато сто хоце да се одвоје од Спаније а не због економског стања!

Name

коста

13.10.2018 09:04

Било би сјајно да Република Српска добије нову , бољу , власт . Али да би се то десило , мора прво добити бољу опозицију . Ова је хорор . Како да побједе , кад су гори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Давор

13.10.2018 11:54

Управо тако...власт није добра а опозиција катастрофална

Name

Патриота

13.10.2018 09:05

Ако сад дозволимо да нас намагарце, не смијем ни помислити како це нас поробити наредне 4 године. камен на камену остати неце. све це се раселити. адио република српска. сад или никад доказати да народ није стока. и да се мора постовати. па це следеце изборе и ови сто су куповали гласови отици у мисију рупу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мара

13.10.2018 09:13

Тако и треба дјецо. Ниста се неце промијенити ако будемо само цутали. Само напријед и долазим данас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Давор

13.10.2018 11:58

Господо Маро не знам колико година имате али по овом коментару да се закљуцити да сте господа у зрелим годинама...засто ви док сте били млади нисте ниста уцинили да боље зивите него сад хушкате ту како их називате дјецу да раде оно сто ви оцигледно нисте смјели

Name

Драско

13.10.2018 09:16

Окупљања су просла без инцидената градјана.закон је крсила власт ограницавањем слободе кретања оних коју су без инцидента били упуцени на.трг.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несо

13.10.2018 09:17

Нека опозиција напише ста су конкретно добро урадили за Републики Српску у Сарајеву од 2014 - 2018, сем сто су били добро плацени

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драско

13.10.2018 09:45

Мање негативног од позиције.

Name

Зашто

13.10.2018 09:29

Зашто нису били протести кад је убијен Маузер, Ристо Југовић и многи други невино пострадали ? Зашто тада СДС, који је био на власти, није окончао истраге и процесуирао и извршиоце и налогодавце ? Доста више са овом фарсом на Тргу Крајине !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Треба устати против неправде

13.10.2018 11:32

Зашто нису, зашто нисте изашли и протест правили? Зашто? Значи ако ти ниси, онда не треба никад. До тебе је.

Name

Мимо

13.10.2018 09:37

Избори су покрадени,ту је додик специјалац,а ви народе мрсс,,,кад сте глупи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драско

13.10.2018 09:53

Свако има право бити амциозан.закон би требао бити ту да стити интересе свих подједнако.

Name

Драско

13.10.2018 09:51

Одговорност мора да сноси цик због неказњавања милетовиг претњи у кампањи као и спц која је дан уоци избора стала на страну власти.имају докази.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

13.10.2018 10:18

Лопови поново избори

ОДГОВОРИТЕ
Name

НАРОД

13.10.2018 10:19

Нека буде шта бити мора. Али, они који стално потенцирају да је народ лош и деле га на сељаке и грађане бих замолио да мало смање доживљај. Ми смо народ који систематски уништавају наши "пријатељи". Заборављате на Први и Други светски рат, логоре, вешања и стрељања, па на деведесете, па на бомбардовања, па... После свега, остало је много дивних људи, и међу старијима и међу млађима. Не ударајте по народу, осветиће вам се. Изгубите ли понос и здрав разум, нећете умети ни сами себи да помогнете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мамита

13.10.2018 14:48

Дзаба молите, видите да се дигла и кука и мотика (опозициона). Они казу да се никад горе није зивјело а ја тврдим да се никад није боље зивјело. Погледајте по цестама - никад висе аута, кафици пуни, маркети пуни. Јуце одем у једну радњу да погледам ципеле - продавацица казе распродали све бројеве од 36 - 40 а само сто су стигле. Па не знам ја бас да се тако лосе зиви као сто неко то покусава представити! Зграда се поцне градити - станови плану а да ни темељ јос није саливен. Бар је тако у Бањалуци а нека ме неко демантује ако није тако али немојте да се лаземо. А сто се тице другог дијела васег коментара - ми смо Срби забораван народ, ста је то цудно? И забораван и неслозан и увијек нам је неко други крив.

Name

Драско

13.10.2018 10:31

Нето зарада дрзаве на једној литри нафте је преко 1.15 фенинга.постоји висе од 1300000регистованих возила .узми да це сваки возац натоцити њмање 1 л нафте цистом рацуницом то је око 1400000 км најмање за један дан.кад мој комсија казе да је дрзава без новца у бузету ја казем то је тацно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Давор

13.10.2018 12:06

Ја слуцајно дрзим аутошколу и трсим пуно горива. Потпуно сте у праву за то сто казете ал будимо мало реални да не би испало да је то само код нас тако. Сви врло добро знамо да је свугдје у окрузењу гориво скупље него код нас и да су и акцизе веце. Тако је и у Србији и у Црној гори а код Хрвата ид неки дан гориво 1,45 еура

Name

Драско

13.10.2018 13:47

Цене су скоро исте.квалитет гориваје овде је слабији а стандарт много мањи тако да је васа тврдња бесмислица.

Name

Давор

13.10.2018 16:58

Ви господине оцигледно нисте упуцени у стандард ни срба ни хрвата. Погледајте колико износи мјесецна корпа како се популарно зове и у Београду и у Загребу а колике су им зараде па це те видјети какав им стандард. А у мањим градовима као сто су у Србији Ваљево, Крагујевац, Узице итд а у Хрватској Осијек или Бјеловар у којем сам био прије неких 15 дана да не говоримо. Па у Бања луци, Бијељини, Истоном Сарајеву људи зиве на високој нози у односу на људе из Ваљева или поменутог Бјеловар

Name

Драско

13.10.2018 19:37

А акценат сам ставио на нето зараду за само један дан за јед литар бензина.

Name

@ Прави - РОКИ -

13.10.2018 10:42

Кад пустош зеца у шуму, џаба викат ма ту је он негдје, сад ћу га ухвати. Ма криво ми што нису пазили за изборе. Аааа па сређивали се за сликање убацивања листића а ови крали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Андела

13.10.2018 11:12

Изадимо на Трг ,али само мирно .Додимо сви и спасавајмо РС !Само мирно ,хаос одговара владајуцим лоповима .Мирно и не дозволити и не дати им повода да насилно растјерају народ .Цувајмо БЛ и РС !Видимо се на Тргу !!!

Name

Цико

13.10.2018 10:55

Требам 100 радника да беру јагоде, 7.КМ на сат - Хитно,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нецу

13.10.2018 11:20

Нецу да радим, идем да галамим јер сам навикао.

Name

Драско

13.10.2018 11:50

Зови милета нек ти их бере.

Name

ЖЕЉКА

13.10.2018 13:25

Требам бројаче гласова , коифицент интелигенције 130

Name

Гласач

13.10.2018 11:02

Управо овако велики број празних листића је доказ изборне крађе. Па ко стоји у реду, чека некад и сат времена узме листиће и убаци их празне у кутију. Ја сам више пута излазио и прецртао листиће да мој глас не би био злоупотребљен, али никад ми није пало на памет да убацим празан јер је онда довољно само некога иксирати и од мог протеста ништа. Кључ крађе је зато у огромном броју празних листића јер су се лопови преиграли и више нису могли ускладити листиће и број бирача.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дабоме

14.10.2018 10:49

Дабоме, откуд празни листићи, то су они гумицом брисали Вукоту а нису смјели Жељку заокружит да не испадне сумњиво. Гласач је добро провалио шему, имају они специјалне оловке за брисање. Прц! Кмее!

Name

Петар

13.10.2018 11:31

Сувише ми све ово личи на догађаје у Украјини, Либији, Сирији,...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тамо је била нека друга прица

13.10.2018 12:04

Јеси ли цуо за Румунију, Пољску и друге слуцајеве гдје народ брани своја права од бахате власти. Уосталом ти хоцес неког да одвратис да не излази. У инат теби долазимо вецерас.

Name

Рале

13.10.2018 11:38

Додик је покрао изборе, његове штампарије су штампале листиће.Треба протестсе направити да се понове избори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сви на трг

13.10.2018 11:50

Показимо снагу и одлуцност,да заститимо зивоте насе дјеце и нас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иди

13.10.2018 12:12

Иди остави мене и моју дјецу на миру

Name

Протестант

13.10.2018 12:05

Пртиисак изврсрти на ЦИК,тузиластво да похапси висе оне из ЦИКа,па није им ово први пут,раде то годонама !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драско

13.10.2018 14:19

Цик је одговоран неказњавањем претњи

Name

Б

13.10.2018 12:32

Хахахахахах колико сте исфрустринииии,буахахахахахаха узивамоооо у васој патњи сто сте изгубили овако бруталноооо,узивамооооо позззз од побједникааааааааа..и да,умало да заборавим,цркните од муке

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

13.10.2018 13:36

Сваки пут када видим у поруци или коментару двије тацке након ријеци, оволике зарезе без размака након њих, да нема поцетка и краја реценици, вриједјања, знам да се ради о СНСД гласацу варалици. Толико је оцигледно препознати вас, а сви тако неписмени сједите по тим васим назови институцијама. Срамота да не мозе бити веца!!!

Name

Давид има моц

13.10.2018 13:12

Ко год да је осјетио неправду нека изадје на трг или нека заувијек цути. Клинац из гета је написао пјесму - упозорење 2013. године. Тада га нисмо цули. У стиховима дилер има моц је много сназнија порука. Овдје криминалац има моц. Еј криминалац. Па сваки који овдје написе супротно је криминалац или неинформисан, схватите то људи. Ако су се за то борили они на ције нас гробове подсјецају дусебризници са РТРС-а онда је њихова зртва узалудна. Сјаси Курта да узјасе Мурта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марјан

13.10.2018 13:24

УДРИ МИЛИЦИЈО, РУКЕ ТИ СЕ ПОЗЛАТИЛЕ. И ЈА ЦУ ПОМОЦИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

побједа

13.10.2018 13:24

Ајмо и ми вецерас на трг да прославимо побједу да видимо кога има више а ви митингујте тамо гдје сте добили изборе смрадови једни .

ОДГОВОРИТЕ
Name

За иди

13.10.2018 13:56

Ти си једна обицна глупа индивидуа,која није ни позвана.Или си лоповцина која само краде или ти ова криминална влас даје,10-30 марака с времена на вријеме,као занемареном псу,да презивис.Неписмена будало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАРX

13.10.2018 14:13

ДАНАС, 13. 10. 2018 СВИ НА УЛИЦЕ, ДА КАЗНИМО УБИЦЕ "БАЊАЛУКО ГРАДУ, НАСЕ ЗЕМЉЕ ПОНОСНЕ, ДАНАС ЈЕ УЗ ТЕБЕ НАРОД, СЛАВУ БОРБЕ ПРЕНОСЕ." ПРАВДА ЗА ДАВИДА, ПРАВДА ЗА СВЕ НАС !!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Озрен

13.10.2018 14:13

Који народни протест То је протест опозиције која се крије иза ријеци народ - а народ је рекао своје - избори су завршени . Треба да се ради а не само трг. Ништа друго и незнају . Јесули добили одобрење за скуп - како се поштује правна држава. Или то за поражене неважи .

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

13.10.2018 14:21

Избори су покрадени, у то нема сумње. Тако прицају дјеца функционера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пендреколог

13.10.2018 14:21

Лајање на звијезде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

13.10.2018 14:38

Ову диктатуру мозете срусити само насиљем и никако другације.Ја то казем зато сто је тако 100%, али за то се они не сикирају јер за то треба маса од 300 000 људи а у РС има свега сад 900 000 који зиве овде,ако има и толико.Од тога је 50% пензионера,25% малољетника. Знаци та масам је немогуца мисија.Зато и раде сто хоце !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wолф

13.10.2018 14:53

Опозиција је покрала изборе за предсједника РС и још би да протестују! Нема шансе да је разлика између Жељке и Вукоте само 30 000, очекивало се бар 70 000.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА И ПРАВДА

13.10.2018 14:59

СВЕ ЈЕ ОВДЈЕ ЈАСНО. ИЗБОРИ СУ ПОКРАДЕНИ ИМА МИЛИОН ДОКАЗА. АЛИ НАРОД ЈЕ ПОСТАО СТОКА, ИЗГУБИО ОБРАЗ, ИЗГУБИО МОРАЛ, ПРОДАЈЕ СЕ ЗА СИЦУ, НЕ РАЗМИСЉА СТА ЦЕ МУ ДЈЕЦА ДОЗИВЈЕТИ. СВИ ОВИ КОМЕНТАРИ У КОРИСТ РЕЗИМА СУ ОД ОСОБА КОЈЕ СУ НА БУДЗЕТУ, А ОВИ ПРОТИВ РЕЗИМА СУ ОНИ КОЈИ КРВАВИ ЗНОЈ ПРОЛИЈЕВАЈУ ДА ПРЕЗИВЕ. И ТО ЈЕ ТО. ОНАЈ КОМЕ ЈЕ ДОБРО, ЊЕГА НЕ ЗАНИМАЈУ НИ УБИСТВА НИ ЛОПОВЛУЦИ НИ КРИМИНАЛ .. ОН ПОДРЗАВА СИСТЕМ КАКАВ ГОД ДА ЈЕ САМО НЕК ЈЕ ЊЕМУ ДОБРО. НАРОДЕ КОЈИ ЈЕДЕС ПОСТЕН ХЉЕБ ИЗЛАЗИТЕ НА УЛИЦУ, ВИ ХРАНИТЕ ОВЕ УХЉЕБЕ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПИТАЊЕЈЕ САМО ХОЋЕМО ЛИ .....

13.10.2018 15:03

ВЛАДЈУЋА ЕЛИТА МОЖЕ ДА ЛАЖЕ, ОБМАЊУЈЕ НАРОД, КРАДЕ , БУДЕ ПОДРЖАНА ОД СТРАНИХ ФАКТОРА, АЛИ АКО НАРОД ОДЛУЧИ ДА ИЗАЂЕ НА УЛИЦЕ И ЗБАЦИ ТЕ ЛОПОВЕ ОНДА ЏАБА СВЕ ШТО СУ ВЛАДАЈУЋИ ПРЕДУЗЕЛИ И ОД ДРУГИХ БИЛИ ПОДРЖАН. ИПАК НАРОД МОЖЕ АКО ЖЕЛИ И ИМА СВЈЕСТ ДА СВЕ ПРОМИЈЕНИ У КОРИСТ СЕБЕ, ЦЈЕЛОКУПНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ирина

13.10.2018 15:59

Мјењајте народ.

Name

Лактаси

13.10.2018 16:00

Ма дај не будите блесави и луди па све је рјесено народ је гласо и то је то сто није народ контра гласо за сдс ако му не ваља снсд људи опаметите се и радите ко год да нам додје неце нам бити добро ја не браним снсд али тако је сви су исти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАКИ

13.10.2018 18:09

Ма дајте људи нека неко објави у медијима резултате из Зворника за Народну скупштину РС.Иначе ЦИК их је објавио по бирачким мјестима.Преварант Зоран Стевановић на готово свим бирачким мјестима има гласова колико и странка. Што је просто немогуће. Ко се имало разумије у изборни процес зна да је то чиста крађа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буде

13.10.2018 18:37

Треба изаци у сто вецем броју Рудоња се овога и боји јер зна да у врецама ниста не стима понистити изборе треба хитно.ИЗАЂИ НАРОДЕ ДА БИ ТИ БИЛО БОЉЕ МАФИЈА ВАС КРАДЕ И ВАРА 20 ГОДИНА ДОЉЕ СЕКТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сторно

13.10.2018 19:26

Како ови из МИ6 и ЦИА не смисле нешто ново него против Додика користе све исто што су користили против Вучића...Зар им њихови на терену нису рекли да им ти постизборни протести губитника већ једном нису успели?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

14.10.2018 10:44

Па народе, куда када се изађе на улицу. Шта је рјешење. Имали смо изборе, Сада можемо, рушити, палити, убијати, да ли нам то треба, Народ каже покрадени избори, па како не покрадош Станивуковића, човјек има има сам преко 15.000 гласова у једној изборној јединици за позицију п осланика у Народној скупштини Републике Српске?

ОДГОВОРИТЕ