Краљ: Храбро од Крстајића, а са друге стране...

Некадашњи голман Партизана Ивица Краљ прокоментарисао је вођење селекције Србије од стране селектора Младена Крстајића.

Фудбал 13.10.2018 | 13:45
Краљ: Храбро од Крстајића, а са друге стране...
Србија је победила Црну Гору са 2:0 у трећем колу Лиге нација.

Краљ је прокоментарисао гостопримство Црногораца пред меч са Србијом и каже да није изненађен, упркос очекивањима медија, што је све прошло без проблема.

"Нисам изненађен. Имамо искуства када је кошаркашка репрезентација играла у Црној Гори. Сигурно да је било најава да се може ко зна шта очекивати у Подгорици, међутим и једни и други су показали своју величину", рекао је Ивица Краљ за "ТВ Прва".

Краљ верује да је црногорска репрезентација доста боља од онога што је показала у мечу са Србијом.

"Чињеница да су и Србија и Црна Гора имали проблема, што се тиче састава, али Србија има већи фонд играча и успела је то боље да уклепи. Мада, не треба се заваравати, црногорска репрезентација је квалитетнија него што је показала синоћ", додао је бивши голман.

Селектор Србије Младен Крстајић извео је доста подмлађен састав, а у њему су се налазили неки од веома успешних фудбалера из млађих селекција.

"Сигурно да је то храбро од селектора (Крстајића), а са друге стране сви смо очекивали да ће доћи до подмлађивања репрезентације. Синоћ је то изгледало поприлично пристојно, а на играчима је да се доказују у сениорској конкуренцији. Било би добро да се то (успеси у млађим селекцијама) прекопира и на национални тим", закључио је Краљ.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар