Kralj: Hrabro od Krstajića, a sa druge strane...

Nekadašnji golman Partizana Ivica Kralj prokomentarisao je vođenje selekcije Srbije od strane selektora Mladena Krstajića.

Fudbal 13.10.2018 | 13:45
Kralj: Hrabro od Krstajića, a sa druge strane...
Srbija je pobedila Crnu Goru sa 2:0 u trećem kolu Lige nacija.

Kralj je prokomentarisao gostoprimstvo Crnogoraca pred meč sa Srbijom i kaže da nije iznenađen, uprkos očekivanjima medija, što je sve prošlo bez problema.

"Nisam iznenađen. Imamo iskustva kada je košarkaška reprezentacija igrala u Crnoj Gori. Sigurno da je bilo najava da se može ko zna šta očekivati u Podgorici, međutim i jedni i drugi su pokazali svoju veličinu", rekao je Ivica Kralj za "TV Prva".

Kralj veruje da je crnogorska reprezentacija dosta bolja od onoga što je pokazala u meču sa Srbijom.

"Činjenica da su i Srbija i Crna Gora imali problema, što se tiče sastava, ali Srbija ima veći fond igrača i uspela je to bolje da uklepi. Mada, ne treba se zavaravati, crnogorska reprezentacija je kvalitetnija nego što je pokazala sinoć", dodao je bivši golman.

Selektor Srbije Mladen Krstajić izveo je dosta podmlađen sastav, a u njemu su se nalazili neki od veoma uspešnih fudbalera iz mlađih selekcija.

"Sigurno da je to hrabro od selektora (Krstajića), a sa druge strane svi smo očekivali da će doći do podmlađivanja reprezentacije. Sinoć je to izgledalo poprilično pristojno, a na igračima je da se dokazuju u seniorskoj konkurenciji. Bilo bi dobro da se to (uspesi u mlađim selekcijama) prekopira i na nacionalni tim", zaključio je Kralj.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar