Гарнет о Батлеру и Минесоти...

Настало је ср**е, сада је све јавно! Легендарни кошаркаш Кевин Гарнет дао је своје мишљење о неслагању Џимија Батлера и своје екипе Минесота Тимбервулвса.

Кошарка 14.10.2018 | 08:30
Гарнет о Батлеру и Минесоти...
Гарнет је првих 12 година своје каријере провео у Минесоти, а ту ју је и окончао.

Џими Батлер је прошле сезоне дошао у Тимбервулвсе из Чикага и очекивало се да он буде оно што је потребно да талентована екипа Вулвса дође до неког значајнијег учинка.

Екипа Тома Тибодоа јесте изборила плеј-оф, али је ту поражена у првој рунди од Хјустон Рокетса, а затим је настала општа фрка. Наиме, Батлеров лош однос са младим звездама екипе, пре свег а Ендруом Вигинсом и Карл-Ентонијем Таунсом, кулминирао је и дошао до тачке "после које нема назад".

Сада Батлер чека да га челници Минесоте трејдују, а цела та ситуација не свиђа се легендарном Гарнету.

"Настало је опште ср**ње...", рекао је Гарнет, који је додао да би неке ствари требало да остану приватне. "Сада је све јавно", додао је Гарнет.

Амерички медији су дошли до информација да је Батлер дошао на тренинг Минесоте, на којем га нису очекивали, и осуђивао своје (вероватно ускоро бивше) саиграче како се не труде довољно, а упутио и оштре речи председнику Вулвса рекавши му "да не могу да победе без њега".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар