Garnet o Batleru i Minesoti...

Nastalo je sr**e, sada je sve javno! Legendarni košarkaš Kevin Garnet dao je svoje mišljenje o neslaganju Džimija Batlera i svoje ekipe Minesota Timbervulvsa.

Košarka 14.10.2018 | 08:30
Garnet o Batleru i Minesoti...
Garnet je prvih 12 godina svoje karijere proveo u Minesoti, a tu ju je i okončao.

Džimi Batler je prošle sezone došao u Timbervulvse iz Čikaga i očekivalo se da on bude ono što je potrebno da talentovana ekipa Vulvsa dođe do nekog značajnijeg učinka.

Ekipa Toma Tibodoa jeste izborila plej-of, ali je tu poražena u prvoj rundi od Hjuston Roketsa, a zatim je nastala opšta frka. Naime, Batlerov loš odnos sa mladim zvezdama ekipe, pre sveg a Endruom Viginsom i Karl-Entonijem Taunsom, kulminirao je i došao do tačke "posle koje nema nazad".

Sada Batler čeka da ga čelnici Minesote trejduju, a cela ta situacija ne sviđa se legendarnom Garnetu.

"Nastalo je opšte sr**nje...", rekao je Garnet, koji je dodao da bi neke stvari trebalo da ostanu privatne. "Sada je sve javno", dodao je Garnet.

Američki mediji su došli do informacija da je Batler došao na trening Minesote, na kojem ga nisu očekivali, i osuđivao svoje (verovatno uskoro bivše) saigrače kako se ne trude dovoljno, a uputio i oštre reči predsedniku Vulvsa rekavši mu "da ne mogu da pobede bez njega".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar