Грци желе Крстичића у јануару!

Везиста Црвене звезде не маети грчког великана.

Фудбал 12.10.2018 | 17:45
Грци желе Крстичића у јануару!
Грчки шампион АЕК жели у јануару да доведе Звездиног везисту Ненада Крстичића!

То је једна од ударних вести у грчкој штампи овога јутра. Грци откривају да се Крстичић још од летос налази на мети атинских жуто-црних и да су преговори са Црвеном звездом вођени кајем августа, али да је све стопирано када се српски првак пласирао у Лигу шампиона. Звезда у тој ситуацији није желела да изгуби Крстичића који је један од најважнијих шрафова екипе Владана Милојевића.

Ипак, Грци нису одустали и спремају нови напад на Крстичића у јануару очекујући да ће Црвена зевзда до тада завршити сезону у Европи и да клуб са Маракане бити вољан да преговара о продаји репрезентативног везисте.

Крстичић је у Звезду дошао пре годину и кусур дана из Алавеса и врло брзо постао кључни играч у везном реду. Ресетовао је каријеру и опет се изборио за статус репрезентативца Србије које је имао код СинишеМихајловића.

Прошлог лета је поред понуде АЕК-а за њега постојало и интересовање из америчке МЛС лиге, али су планови Звездиног везисте везани за останак у Европи. Овог лета је клуб на његовој позицији довео ГоранаЧаушића што је у неким круговима протумачено као сигнал да се повратник из Русије спрема да потпуно замени Крстичића у тиму Звезде у перспективи.

Крстичић има уговор са Црвеном звездом до наредног лета што значи да би у јануару могао да без Звездине дозволе преговара са заинтересованим клубовима и да потпише предуговор за наредног лета када би као слободан играч отишао без обештећења. Ипак, реалнија варијанта је да Крстичић продужи уговор са црвено-белима и да клуб са Маракане инкасира одређено обештећења за јнега. У јануару или на лето. Њему је понуђен продужетак сарадње и он је пре неколико недеља истакао да га само формалности деле од парафа на нови уговор са црвено-белима. 

Крстичић има 28 година и у Звезду је дошао као слободан играч. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар