Grci žele Krstičića u januaru!

Vezista Crvene zvezde ne maeti grčkog velikana.

Fudbal 12.10.2018 | 17:45
Grci žele Krstičića u januaru!
Grčki šampion AEK želi u januaru da dovede Zvezdinog vezistu Nenada Krstičića!

To je jedna od udarnih vesti u grčkoj štampi ovoga jutra. Grci otkrivaju da se Krstičić još od letos nalazi na meti atinskih žuto-crnih i da su pregovori sa Crvenom zvezdom vođeni kajem avgusta, ali da je sve stopirano kada se srpski prvak plasirao u Ligu šampiona. Zvezda u toj situaciji nije želela da izgubi Krstičića koji je jedan od najvažnijih šrafova ekipe Vladana Milojevića.

Ipak, Grci nisu odustali i spremaju novi napad na Krstičića u januaru očekujući da će Crvena zevzda do tada završiti sezonu u Evropi i da klub sa Marakane biti voljan da pregovara o prodaji reprezentativnog veziste.

Krstičić je u Zvezdu došao pre godinu i kusur dana iz Alavesa i vrlo brzo postao ključni igrač u veznom redu. Resetovao je karijeru i opet se izborio za status reprezentativca Srbije koje je imao kod SinišeMihajlovića.

Prošlog leta je pored ponude AEK-a za njega postojalo i interesovanje iz američke MLS lige, ali su planovi Zvezdinog veziste vezani za ostanak u Evropi. Ovog leta je klub na njegovoj poziciji doveo GoranaČaušića što je u nekim krugovima protumačeno kao signal da se povratnik iz Rusije sprema da potpuno zameni Krstičića u timu Zvezde u perspektivi.

Krstičić ima ugovor sa Crvenom zvezdom do narednog leta što znači da bi u januaru mogao da bez Zvezdine dozvole pregovara sa zainteresovanim klubovima i da potpiše predugovor za narednog leta kada bi kao slobodan igrač otišao bez obeštećenja. Ipak, realnija varijanta je da Krstičić produži ugovor sa crveno-belima i da klub sa Marakane inkasira određeno obeštećenja za jnega. U januaru ili na leto. Njemu je ponuđen produžetak saradnje i on je pre nekoliko nedelja istakao da ga samo formalnosti dele od parafa na novi ugovor sa crveno-belima. 

Krstičić ima 28 godina i u Zvezdu je došao kao slobodan igrač. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar