Митар: Немам шта да убјеђујем селектора да нам треба други шпиц!

Замолио сам Тадића да ме пусти да шутирам пенал, попустио је кад је схватио докле то иде, поручио наш голгетер.

Фудбал 12.10.2018 | 15:45
Митар: Немам шта да убјеђујем селектора да нам треба други шпиц!
Александар Митровић је поново јунак Србије. Два гола за три бода у Подгорици и значајну дозу самопоуздања и самопоштовања пред наредне изазове националног тима. Али не би било два комада синоћ да капитен Душан тадић није попустио...

"Замолио сам Дућу да ми препусти извођење пенала у 18. минуту. Осетио сам да ћу тади гол и био сам упоран. А он је попустио када је схватио докле то иде. Хвала му на томе. Договараћемо се и даље", поручио је у изјави за Ало први голгетер репрезентације Србије. 

Звиждуци му нису сметали...

"Увек има ватре када су противнички навијачи у питању. Они подржавају своје, то је све нормално. Имали смо сјајан дочек, чак смо били у граду и никаквих провокација није било. Мораћемо да узвратимо истом мером". 

Рецепт за Румунију?

"Морамо исто овако чврсто, да се боримо, добро стојимо тактички... Синоћ нисмо правили грешке као у прошлој утакмици. Искористили смо шансе и победили. Цела екипа је одиграла врло добро. Урадили смо оно што је тражено од нас".  

На констатацију да поново није било другог шпица као испомоћ Митровћ је казао:

"Немам ја шта да убеђујем селектора да је то потребно. Можда није био тренутак за два нападача. Чињеница је да је Пријовић битан шраф у репрезентацији, одвео нас је на Мундијал. Такав играч увек може да уђе и реши утакмицу када је потребно", закључио Александар Митровић. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар