Mitar: Nemam šta da ubjeđujem selektora da nam treba drugi špic!

Zamolio sam Tadića da me pusti da šutiram penal, popustio je kad je shvatio dokle to ide, poručio naš golgeter.

Fudbal 12.10.2018 | 15:45
Mitar: Nemam šta da ubjeđujem selektora da nam treba drugi špic!
Aleksandar Mitrović je ponovo junak Srbije. Dva gola za tri boda u Podgorici i značajnu dozu samopouzdanja i samopoštovanja pred naredne izazove nacionalnog tima. Ali ne bi bilo dva komada sinoć da kapiten Dušan tadić nije popustio...

"Zamolio sam Duću da mi prepusti izvođenje penala u 18. minutu. Osetio sam da ću tadi gol i bio sam uporan. A on je popustio kada je shvatio dokle to ide. Hvala mu na tome. Dogovaraćemo se i dalje", poručio je u izjavi za Alo prvi golgeter reprezentacije Srbije. 

Zvižduci mu nisu smetali...

"Uvek ima vatre kada su protivnički navijači u pitanju. Oni podržavaju svoje, to je sve normalno. Imali smo sjajan doček, čak smo bili u gradu i nikakvih provokacija nije bilo. Moraćemo da uzvratimo istom merom". 

Recept za Rumuniju?

"Moramo isto ovako čvrsto, da se borimo, dobro stojimo taktički... Sinoć nismo pravili greške kao u prošloj utakmici. Iskoristili smo šanse i pobedili. Cela ekipa je odigrala vrlo dobro. Uradili smo ono što je traženo od nas".  

Na konstataciju da ponovo nije bilo drugog špica kao ispomoć Mitrovć je kazao:

"Nemam ja šta da ubeđujem selektora da je to potrebno. Možda nije bio trenutak za dva napadača. Činjenica je da je Prijović bitan šraf u reprezentaciji, odveo nas je na Mundijal. Takav igrač uvek može da uđe i reši utakmicu kada je potrebno", zaključio Aleksandar Mitrović. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar