"Орлови": Заслужена побједа, сад у Букурешт по три бода!

Фудбалер Србије Мијат Гаћиновић и оценио је да је против Црне Горе било знатно теже него што резултат показује, као и да ће и против Румуније ићи на победу.

Фудбал 12.10.2018 | 13:45
"Орлови": Заслужена побједа, сад у Букурешт по три бода!
"Веома важна победа на најтежем гостовању у групи. Играли смо с пуно младих играча у почетној постави и мислим да смо урадили добар посао на веома тешком терену", рекао је Гаћиновић новинарима после утакмице.

Србија је у четвртак победила Црну Гору с 2:0 у трећем колу Групе четири Лиге нација Ц. 

"Најважније је да скупљамо бодове, да будемо први, то што други раде то не треба да нас интересује. Група је таква да не можемо да им побегнемо 10 бодова, али је битно да ми побеђујемо", рекао је Гаћиновић. 

Он је навео да је Србија фаворит у Групи четири и да увек иде на победу. 

"Презадовољан сам атмосфером и тиме како нас је домаћа публика прихватила. Надам се да ћемо исто тако да им узвратимо у Београду", закључио је он. 

Србија је прва у Групи са седам бодова, два више од Румуније, три од Црне Горе, а седам од Литваније. 

"Било је тешко играти јер је терен био веома лош. Није био у катастрофалном стању, али је много тешко било за игру од позади. Међутим, успели смо у више наврата да изнесемо лопту из задње линије, што није био случај у претходним утакмицама. Мислим да смо били бољи и заслужено победили. Имали смо контролу игре и резултата од првог минута, они су логично кренули офанзивније у другом полувремену јер су губили и играли код куће, али смо ми другим голом решили питање победника и мирно привели меч крају", истакао је голман Марко Дмитровић. 

Андрија Живковић пружио је једну од бољих партија у националном тиму. 

"Добро смо се спремили, знали смо шта нас чека и најважније је да смо победили. Знали смо да њихови бекови воле да се убацују између наших одбрамбених играча и зато сам играо мало дефанзивније. Драго ми је да смо освојили нова три бода, сада имамо неколико дана да се одморимо и покушаћемо у Букурешту да дођемо до тријумфа", закључио је Живковић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар