Сергеј: Оба гола смо дали у правом тренутку!

Мурињо се није разочарао! Српски фудбалер Сергеј Милинковић-Савић рекао је после меча са Црном Гором да је Србија у правом тренутку дала оба гола и остварила важан тријумф у Лиги нација.

Фудбал 12.10.2018 | 12:45
Сергеј: Оба гола смо дали у правом тренутку!
Србија је погоцима Александра Митровића из 18. и 81. минута славила са 2:0 у Подгорици и сада је прва у групи 4, Лиге Ц са седам бодова из три утакмице.

Ако је некоме и деловало лако, Сергеј тврди да је утисак погрешан.

"Изгледало је да је било лако али није. Ушли смо добро у утакмицу и мислим да је пенал био у правом тренутку. Имала је Црна Гора неких својих 20, 25 минута притиска, ми смо на контру дали други гол и смирили утакмицу и победили", рекао је Милинковић-Савић новинарима после меча. 

Додаје да је очекивао да уђе са клупе и наглашава да није проблем што није био стартер, пошто је код другог гола учествовао тако што је кроз ноге пропустио лопту која је од Андрије Живковића ишла ка петерцу. На крају је завршила у ногама Митровића који је лако дао други гол.

"Никакав проблем што нисам играо од почетка, очекивао сам да уђем, ушао сам и ето помогао мало код другог гола и сад идемо кући са победом", каже и истакао да није било лако сакрити тактику од Црногораца.

"Дружимо се сви, свако сваког зна. Крили смо колико смо могли, али сигурно да су знали како ће отприлике да све то изгледа на терену", каже Сергеј. 

Сезону није почео како је очекивао, али се нада да ће се временом вратити на себе од прошле године и да ће задовољити све. На питање шта мисли, да ли се Жозе Мурињо разочарао кад је видео стартну поставу, каже да не зна. 

"Ја сам тренутно у Лацију, али је лепо чути да један такав тренер дође да гледа утакмицу. А дали се разочарао, није, можда је дошао да гледа неког другог. Видим да сви пишу да је дошао мене да гледа, али не мора то ништа да значи", каже Милинковић-Савић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар