Sergej: Oba gola smo dali u pravom trenutku!

Murinjo se nije razočarao! Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić rekao je posle meča sa Crnom Gorom da je Srbija u pravom trenutku dala oba gola i ostvarila važan trijumf u Ligi nacija.

Fudbal 12.10.2018 | 12:45
Sergej: Oba gola smo dali u pravom trenutku!
Srbija je pogocima Aleksandra Mitrovića iz 18. i 81. minuta slavila sa 2:0 u Podgorici i sada je prva u grupi 4, Lige C sa sedam bodova iz tri utakmice.

Ako je nekome i delovalo lako, Sergej tvrdi da je utisak pogrešan.

"Izgledalo je da je bilo lako ali nije. Ušli smo dobro u utakmicu i mislim da je penal bio u pravom trenutku. Imala je Crna Gora nekih svojih 20, 25 minuta pritiska, mi smo na kontru dali drugi gol i smirili utakmicu i pobedili", rekao je Milinković-Savić novinarima posle meča. 

Dodaje da je očekivao da uđe sa klupe i naglašava da nije problem što nije bio starter, pošto je kod drugog gola učestvovao tako što je kroz noge propustio loptu koja je od Andrije Živkovića išla ka petercu. Na kraju je završila u nogama Mitrovića koji je lako dao drugi gol.

"Nikakav problem što nisam igrao od početka, očekivao sam da uđem, ušao sam i eto pomogao malo kod drugog gola i sad idemo kući sa pobedom", kaže i istakao da nije bilo lako sakriti taktiku od Crnogoraca.

"Družimo se svi, svako svakog zna. Krili smo koliko smo mogli, ali sigurno da su znali kako će otprilike da sve to izgleda na terenu", kaže Sergej. 

Sezonu nije počeo kako je očekivao, ali se nada da će se vremenom vratiti na sebe od prošle godine i da će zadovoljiti sve. Na pitanje šta misli, da li se Žoze Murinjo razočarao kad je video startnu postavu, kaže da ne zna. 

"Ja sam trenutno u Laciju, ali je lepo čuti da jedan takav trener dođe da gleda utakmicu. A dali se razočarao, nije, možda je došao da gleda nekog drugog. Vidim da svi pišu da je došao mene da gleda, ali ne mora to ništa da znači", kaže Milinković-Savić.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar