Арда Туран на потјерници!

Девојка са зеленим очима, пиштољ и поломљен нос! Скроз је повиленео откако се вратио у Турску!

Фудбал 13.10.2018 | 17:00
Арда Туран на потјерници!
Страшан фудбал је играо док је био у Атлетику. Али чим је побегао од гвоздене руке Дијега Симеонеапоказао је Арда Туран сав свој незгодни темперамент. Није дуго потрајао у Барселони, сад је у Истанбул Башакшехиру, а ускоро би могао – у затвор?! Тужилац у истанбулској четврти Бешикташ издао је потерницу за прослављеним фудбалером због инцидента у једном ноћном клубу и наставку приче у болници у којој јеТуран вадио и пиштољ.

Цео проблем је избио због девојке. Наводно, Арда Туран је пришао супрузи турског поп певача Беркаја, извесној Озлем Ади Шахин и рекао јој: “Да нисам ожењен, не бих пропустио девојку попут тебе“.

Беркај се логично побунио, а Туран га ударио и сломио му нос. Потом га је наводно пратио до болнице где је извадио пиштољ и нудио Беркају да пуца (?!) све време се извињавајући: “Нисам знао да ти је жена. Извини, уби ме“.

Арда је пак негирао да се све десило због жене, али можда је само био принуђен, пошто се у Турској такво понашање заиста не толерише. Можда се уплашио и своје супруге? Како било, зеленоока девојка коју је стартовао потврдила је медијске спекулације о поводу за тучу. Туран и даље тврди да је све само неспоразум. Тужилаштво се изгледа не слаже.

Иначе, Турану ово није први инцидент откако се вратио у турски фудбал. У ствари, тешко их је све и побројати. У мају је суспендован на рекордјих 16 утакмица зато што је после једне лигашке утакмице напао помоћног судију. Бивши селектор Фатих Терим га је 2017. избацио из репрезентације зато што је у авиону физички насрнуо на једног новинара. Касније га је Мирчеа Луческу вратио у национални тим. Али Арда се очигледно не смирује.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Инстаграм

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ББ

14.10.2018 04:50

Стока.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шпилер

14.10.2018 16:20

Треба пустити шешеља на њега

Name

брецало

14.10.2018 21:10

Миле то рјесијо од сале како он води бисерку а нико му ниста немозе

ОДГОВОРИТЕ