Arda Turan na potjernici!

Devojka sa zelenim očima, pištolj i polomljen nos! Skroz je povileneo otkako se vratio u Tursku!

Fudbal 13.10.2018 | 17:00
Arda Turan na potjernici!
Strašan fudbal je igrao dok je bio u Atletiku. Ali čim je pobegao od gvozdene ruke Dijega Simeoneapokazao je Arda Turan sav svoj nezgodni temperament. Nije dugo potrajao u Barseloni, sad je u Istanbul Bašakšehiru, a uskoro bi mogao – u zatvor?! Tužilac u istanbulskoj četvrti Bešiktaš izdao je poternicu za proslavljenim fudbalerom zbog incidenta u jednom noćnom klubu i nastavku priče u bolnici u kojoj jeTuran vadio i pištolj.

Ceo problem je izbio zbog devojke. Navodno, Arda Turan je prišao supruzi turskog pop pevača Berkaja, izvesnoj Ozlem Adi Šahin i rekao joj: “Da nisam oženjen, ne bih propustio devojku poput tebe“.

Berkaj se logično pobunio, a Turan ga udario i slomio mu nos. Potom ga je navodno pratio do bolnice gde je izvadio pištolj i nudio Berkaju da puca (?!) sve vreme se izvinjavajući: “Nisam znao da ti je žena. Izvini, ubi me“.

Arda je pak negirao da se sve desilo zbog žene, ali možda je samo bio prinuđen, pošto se u Turskoj takvo ponašanje zaista ne toleriše. Možda se uplašio i svoje supruge? Kako bilo, zelenooka devojka koju je startovao potvrdila je medijske spekulacije o povodu za tuču. Turan i dalje tvrdi da je sve samo nesporazum. Tužilaštvo se izgleda ne slaže.

Inače, Turanu ovo nije prvi incident otkako se vratio u turski fudbal. U stvari, teško ih je sve i pobrojati. U maju je suspendovan na rekordjih 16 utakmica zato što je posle jedne ligaške utakmice napao pomoćnog sudiju. Bivši selektor Fatih Terim ga je 2017. izbacio iz reprezentacije zato što je u avionu fizički nasrnuo na jednog novinara. Kasnije ga je Mirčea Lučesku vratio u nacionalni tim. Ali Arda se očigledno ne smiruje.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Instagram

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

BB

14.10.2018 04:50

Stoka.

ODGOVORITE
Name

Špiler

14.10.2018 16:20

Treba pustiti šešelja na njega

Name

brecalo

14.10.2018 21:10

Mile to rjesijo od sale kako on vodi biserku a niko mu nista nemoze

ODGOVORITE