Вазура: Партизан спокојан пред мониторинг УЕФА-е!

Челник Партизана уверава да ће последњи мониторинг УЕФА црно-бели проћи без проблема. Причао и о дуговима који се последњих дана спомињу у медијима.

Фудбал 12.10.2018 | 14:15
Вазура: Партизан спокојан пред мониторинг УЕФА-е!
У Партизану су спокојни и мирни уочи 15. октобра, за када је заказан последњи овогодишњи мониторинг УЕФА. Из Хумске уверавају да ће га без проблема проћи, јер су све обавезе према повериоцима регулисали.

"Немамо никаквих проблема у вези са мониторингом УЕФА. Партизан ће последњу контролу УЕФА проћи, као и све три у 2018", сигуран је Милош Вазура, генерални директор Партизана.

"Најбитније је да смо све наше бивше играче намирили, исплаћени су дугови према појединим клубовима, а направили смо репрограм са Спартаком из Суботице поводом рата за трансфере Ђорђа Ивановића и Немање Николића, у висини од 200.000 и 100.000 евра, као и са Чукаричким коме следује још 100.000 евра поводом преласка Огњена Ожеговића", објаснио је Вазура.

Проблем је настао и око трансфера Јурија Вакулка. Партизан је дужан око 170.000 евра Дњепру, на име тренинг компензације.

"Украјинци су тренутно у трећем рангу такмичења, који се третира као аматерски. Немају право да нас туже, што значи да тај случај не потпада под мониторинг УЕФА".

Последњих дана по медијима се говорило и о дуговању Могрену за Николу Вујовића, које датира још из 2009. године. Управо због тог дуга, односно неизмирене друге рате, је и рачун Партизана био у блокади.

Наиме, Могрен се у међувремену угасио, али су пренели потраживања на форму Бомун, коју заступа некадашњи фудбалер Црвене звезде Бранко Бошковић.

"Не споримо постојање дуга, али споримо постојање повериоца, јер Могрен више не постоји. Самим тим ни потраживање. Свим правним средствима ћемо се борити да докажемо да смо у праву и убеђен сам да ћемо оспорити овај случај. Најбитније је да ни овај случај не потпада под мониторинг УЕФА", рекао је Милош Вазура.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар