Vazura: Partizan spokojan pred monitoring UEFA-e!

Čelnik Partizana uverava da će poslednji monitoring UEFA crno-beli proći bez problema. Pričao i o dugovima koji se poslednjih dana spominju u medijima.

Fudbal 12.10.2018 | 14:15
Vazura: Partizan spokojan pred monitoring UEFA-e!
U Partizanu su spokojni i mirni uoči 15. oktobra, za kada je zakazan poslednji ovogodišnji monitoring UEFA. Iz Humske uveravaju da će ga bez problema proći, jer su sve obaveze prema poveriocima regulisali.

"Nemamo nikakvih problema u vezi sa monitoringom UEFA. Partizan će poslednju kontrolu UEFA proći, kao i sve tri u 2018", siguran je Miloš Vazura, generalni direktor Partizana.

"Najbitnije je da smo sve naše bivše igrače namirili, isplaćeni su dugovi prema pojedinim klubovima, a napravili smo reprogram sa Spartakom iz Subotice povodom rata za transfere Đorđa Ivanovića i Nemanje Nikolića, u visini od 200.000 i 100.000 evra, kao i sa Čukaričkim kome sleduje još 100.000 evra povodom prelaska Ognjena Ožegovića", objasnio je Vazura.

Problem je nastao i oko transfera Jurija Vakulka. Partizan je dužan oko 170.000 evra Dnjepru, na ime trening kompenzacije.

"Ukrajinci su trenutno u trećem rangu takmičenja, koji se tretira kao amaterski. Nemaju pravo da nas tuže, što znači da taj slučaj ne potpada pod monitoring UEFA".

Poslednjih dana po medijima se govorilo i o dugovanju Mogrenu za Nikolu Vujovića, koje datira još iz 2009. godine. Upravo zbog tog duga, odnosno neizmirene druge rate, je i račun Partizana bio u blokadi.

Naime, Mogren se u međuvremenu ugasio, ali su preneli potraživanja na formu Bomun, koju zastupa nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Branko Bošković.

"Ne sporimo postojanje duga, ali sporimo postojanje poverioca, jer Mogren više ne postoji. Samim tim ni potraživanje. Svim pravnim sredstvima ćemo se boriti da dokažemo da smo u pravu i ubeđen sam da ćemo osporiti ovaj slučaj. Najbitnije je da ni ovaj slučaj ne potpada pod monitoring UEFA", rekao je Miloš Vazura.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar