Видео: Какве голове даје четвртолигаш из РС!

Највећи успјех у клупској историји остварио је Скугрић 1964 пласманом у четвртфинале Купа Републике Српске. Погледајте голове са утакмице против пволигаша Подриња из Јање (5:4).

Фудбал 12.10.2018 | 09:00
Видео: Какве голове даје четвртолигаш из РС!
Фудбалери Скугрића 1964, члана Подручне лиге Добој (четврта лига РС, пети ранг рачунајући и Премијер лигу БиХ) побједом против Подриња 5:4 (2:0) остварили су најбољи резултат у клупској историји пласиравши се у четвртфинале Купа Републике Српске.

Такође, избореним учешћем међу осам најбољих у најстаријем и најмасовнијем такмичењу Српске, осигурали су себи пласман у шеснаестину финала Купа БиХ сљедеће сезоне.

У Скугрићу, малом мјесту надомак Модриче, домаћин је одиграо сјајан меч против фаворизованог прволигаша из Јање. Гледаоци су могли да уживају током свих 90 минута јер су видјели чак девет погодака.

Скугрић 1964 водио је 4:0 и изгледало је да ће гостима нанијети праву катастрофу.

Ипак, они су смогли снаге да стигну велики заостатак и десет минута прије краја меча изједначе на 4:4.

Ипак, у 87. минуту Дражен Благојевић постигао је пети гол за Скугрићане и осигурао велико славље свом тиму и навијачима.

Фудбалери које с клупе води Зоран Антић постизали су заиста лијепе голове, а најефектнији од њих био је други, дјело Ђорђа Савића, фудбалера са премијерлигашким искуством из времена када је носио дрес Модрича Максиме.

Погледајте све голове са утакмице...



Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар