Video: Kakve golove daje četvrtoligaš iz RS!

Najveći uspjeh u klupskoj istoriji ostvario je Skugrić 1964 plasmanom u četvrtfinale Kupa Republike Srpske. Pogledajte golove sa utakmice protiv pvoligaša Podrinja iz Janje (5:4).

Fudbal 12.10.2018 | 09:00
Video: Kakve golove daje četvrtoligaš iz RS!
Fudbaleri Skugrića 1964, člana Područne lige Doboj (četvrta liga RS, peti rang računajući i Premijer ligu BiH) pobjedom protiv Podrinja 5:4 (2:0) ostvarili su najbolji rezultat u klupskoj istoriji plasiravši se u četvrtfinale Kupa Republike Srpske.

Takođe, izborenim učešćem među osam najboljih u najstarijem i najmasovnijem takmičenju Srpske, osigurali su sebi plasman u šesnaestinu finala Kupa BiH sljedeće sezone.

U Skugriću, malom mjestu nadomak Modriče, domaćin je odigrao sjajan meč protiv favorizovanog prvoligaša iz Janje. Gledaoci su mogli da uživaju tokom svih 90 minuta jer su vidjeli čak devet pogodaka.

Skugrić 1964 vodio je 4:0 i izgledalo je da će gostima nanijeti pravu katastrofu.

Ipak, oni su smogli snage da stignu veliki zaostatak i deset minuta prije kraja meča izjednače na 4:4.

Ipak, u 87. minutu Dražen Blagojević postigao je peti gol za Skugrićane i osigurao veliko slavlje svom timu i navijačima.

Fudbaleri koje s klupe vodi Zoran Antić postizali su zaista lijepe golove, a najefektniji od njih bio je drugi, djelo Đorđa Savića, fudbalera sa premijerligaškim iskustvom iz vremena kada je nosio dres Modriča Maksime.

Pogledajte sve golove sa utakmice...



Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar