Најбољи играч уцјењује Порто!

6. 000. 000 на сунце па да потпишемо уговор! Арсенал спремно чека. . .

Фудбал 13.10.2018 | 09:00
Најбољи играч уцјењује Порто!
Мексиканац Ектор Ерера ушао је у последњу годину дана уговора с Портом. Ради се о једном од најбољих фудбалера шампиона Португалије за којег већ неко време интересовање показују Арсенал и Унај Емери, а председник Порта Пинто да Коста наговестио је да будућност фудбалера више не зависи само од клуба.

Током представљања финансијског извештаја за сезону 2017/2018. први човек шампиона је говорио и о опасности да изгуби Ереру и Браимија за џабе (као и летос Маркана и Диого Рејеса) ако ускоро не продуже уговоре.

"Случај Ектора Ерере је специфичан. Да смо га продали летос кад је било понуда, не бисмо примили ни цент, јер нам припада само део од укупног обештећења. А ако бисмо му дали 6.000.000 евра, колико нам тражи за обнављање уговора, читав трошак би на крају спао на нас. Дакле, у тешкој смо ситуацији, шта год да урадимо, у губицима смо", потврдио је Да Кошта.

Јасно је да мексички фудбалер овде игра онако како му саветују менаџери, јер би много боље могао да прође ако би сачекао истек уговора и прелазак у неки други клуб пошто би добио знатно већи бонус за поптис.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар