Najbolji igrač ucjenjuje Porto!

6. 000. 000 na sunce pa da potpišemo ugovor! Arsenal spremno čeka. . .

Fudbal 13.10.2018 | 09:00
Najbolji igrač ucjenjuje Porto!
Meksikanac Ektor Erera ušao je u poslednju godinu dana ugovora s Portom. Radi se o jednom od najboljih fudbalera šampiona Portugalije za kojeg već neko vreme interesovanje pokazuju Arsenal i Unaj Emeri, a predsednik Porta Pinto da Kosta nagovestio je da budućnost fudbalera više ne zavisi samo od kluba.

Tokom predstavljanja finansijskog izveštaja za sezonu 2017/2018. prvi čovek šampiona je govorio i o opasnosti da izgubi Ereru i Braimija za džabe (kao i letos Markana i Diogo Rejesa) ako uskoro ne produže ugovore.

"Slučaj Ektora Erere je specifičan. Da smo ga prodali letos kad je bilo ponuda, ne bismo primili ni cent, jer nam pripada samo deo od ukupnog obeštećenja. A ako bismo mu dali 6.000.000 evra, koliko nam traži za obnavljanje ugovora, čitav trošak bi na kraju spao na nas. Dakle, u teškoj smo situaciji, šta god da uradimo, u gubicima smo", potvrdio je Da Košta.

Jasno je da meksički fudbaler ovde igra onako kako mu savetuju menadžeri, jer bi mnogo bolje mogao da prođe ako bi sačekao istek ugovora i prelazak u neki drugi klub pošto bi dobio znatno veći bonus za poptis.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar