Јединствени Карлос Тевез...!

Ако играју Барса и Реал и на другом програму има голф – гледам голф! “Фудбал волим само да играм“, каже легендарни Апач.

Фудбал 12.10.2018 | 20:00
Јединствени Карлос Тевез...!
Зарадио је милионе, купио срца навијача широм Европе, али никад није заборавио одакле је потекао. Карлос Тевез је увек био посебан. Интервју у аргентинском Кларину само је то потврдио.

Само примера ради, о фудбалу на телевизији...

“Ништа, не гледам фудбал. Ако играју Барселона и Реал Мадрид, а на другом каналу је турнир у голфу – гледам голф. Никад нисам био фудбалски фанатик. Волим да играм, да имам лопту у ногама“.

Свачије право да изабере шта воли да гледа. Али Тевез не бежи од озбиљних тема. Присећајући се тешког, али и срећног дестињства у крају Фуерте Апаче у Буенос Ајресу - тамо су дрога, оружје и пљачке биле свакодневица - аргентински нападач не може, а да не прокоментарише услове у којима и данас одрастају његови земљаци.

“Трошимо време на препирке, а не радимо ништа за децу која гладују. Ја сам фудбалер, узор многима, и као такав не могу да качим политичке заставе. Нисам ничији. Али хоћу да помогнем. Ништа немам од тога да критикујем и говорим како је земља у лошем стању. Сви то знамо. Хајде нешто да урадимо“.

Политика га, додаје, уопше не занима.

“Не знам ништа о томе. Код оца у кући нисмо говорили о политици, тако је сада и код мене. А мој отац је у шест ујутру ишао на посао и враћа се у 19 сати како би нам донео храну на сто. То је пример који треба дати деци. То и образовање“.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар