Jedinstveni Karlos Tevez...!

Ako igraju Barsa i Real i na drugom programu ima golf – gledam golf! “Fudbal volim samo da igram“, kaže legendarni Apač.

Fudbal 12.10.2018 | 20:00
Jedinstveni Karlos Tevez...!
Zaradio je milione, kupio srca navijača širom Evrope, ali nikad nije zaboravio odakle je potekao. Karlos Tevez je uvek bio poseban. Intervju u argentinskom Klarinu samo je to potvrdio.

Samo primera radi, o fudbalu na televiziji...

“Ništa, ne gledam fudbal. Ako igraju Barselona i Real Madrid, a na drugom kanalu je turnir u golfu – gledam golf. Nikad nisam bio fudbalski fanatik. Volim da igram, da imam loptu u nogama“.

Svačije pravo da izabere šta voli da gleda. Ali Tevez ne beži od ozbiljnih tema. Prisećajući se teškog, ali i srećnog destinjstva u kraju Fuerte Apače u Buenos Ajresu - tamo su droga, oružje i pljačke bile svakodnevica - argentinski napadač ne može, a da ne prokomentariše uslove u kojima i danas odrastaju njegovi zemljaci.

“Trošimo vreme na prepirke, a ne radimo ništa za decu koja gladuju. Ja sam fudbaler, uzor mnogima, i kao takav ne mogu da kačim političke zastave. Nisam ničiji. Ali hoću da pomognem. Ništa nemam od toga da kritikujem i govorim kako je zemlja u lošem stanju. Svi to znamo. Hajde nešto da uradimo“.

Politika ga, dodaje, uopše ne zanima.

“Ne znam ništa o tome. Kod oca u kući nismo govorili o politici, tako je sada i kod mene. A moj otac je u šest ujutru išao na posao i vraća se u 19 sati kako bi nam doneo hranu na sto. To je primer koji treba dati deci. To i obrazovanje“.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar