Дотакао је само дно живота!

Арда Туран сломио нос познатом певачу, па отишао у болницу с пиштољем!!! Овога нема ни у турским серијама!

Фудбал 13.10.2018 | 08:00
Дотакао је само дно живота!
Шта се догађа са фудбалерима ових дана? Прво туча и оптужбе на рачун Мамаева и Кокорина у Русији, а сада је и Арда Туран у центру пажње због негативних ствари.

Наиме, како јављају турски медији, 31-годишњи репрезентативац потукао се у клубу са познатим тамошњим певачем Беркајем. 

Арда је у једном ноћном клубу покушавао да заведе Беркајеву жену, а то је све чуо дотични певач који је стајао са стране. Певач је покушао мирно да одвоји Арду од своје жене јер је видео да је овај у прилично алкохолисаном стању, а потом га је Туран ударио и сломио му нос.

Међутим, ту није крај целе приче. Познати певач одведен је у болницу због нанесених повреда. Тамо је потом стигао и Туран носећи пиштољ у руци. Фудбалер је, тражећи опроштај од повређеног певача и његове супруге, пружио ватрено оружје и наводно рекао: „Стварно ми је жао, молим вас, убијте ме“.

За целу ствар је преко телефонског позива сазнала и Туранова супруга, која је тренутно у 8. месецу трудноће. Какве ће последице, барем оне правне, бити за турског фудбалера, још није познато.

Нешто се чудно догађа с фудбалерима ових дана...

Подсетимо, Туран је добио и суспензију из турског фудбала на 16 утакмица. Како је у мају објашњено,Арда је 10 утакмица добио због напада на судију, три утакмице због вређања главног арнитра и још толико због отворених претњи на јавном месту.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

БОГАТИ СУ

13.10.2018 06:36

АЛИ АГРЕСИВНИ И НЕВАСПИТАНИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бм

13.10.2018 07:03

Исламска посла

ОДГОВОРИТЕ