Dotakao je samo dno života!

Arda Turan slomio nos poznatom pevaču, pa otišao u bolnicu s pištoljem!!! Ovoga nema ni u turskim serijama!

Fudbal 13.10.2018 | 08:00
Dotakao je samo dno života!
Šta se događa sa fudbalerima ovih dana? Prvo tuča i optužbe na račun Mamaeva i Kokorina u Rusiji, a sada je i Arda Turan u centru pažnje zbog negativnih stvari.

Naime, kako javljaju turski mediji, 31-godišnji reprezentativac potukao se u klubu sa poznatim tamošnjim pevačem Berkajem. 

Arda je u jednom noćnom klubu pokušavao da zavede Berkajevu ženu, a to je sve čuo dotični pevač koji je stajao sa strane. Pevač je pokušao mirno da odvoji Ardu od svoje žene jer je video da je ovaj u prilično alkoholisanom stanju, a potom ga je Turan udario i slomio mu nos.

Međutim, tu nije kraj cele priče. Poznati pevač odveden je u bolnicu zbog nanesenih povreda. Tamo je potom stigao i Turan noseći pištolj u ruci. Fudbaler je, tražeći oproštaj od povređenog pevača i njegove supruge, pružio vatreno oružje i navodno rekao: „Stvarno mi je žao, molim vas, ubijte me“.

Za celu stvar je preko telefonskog poziva saznala i Turanova supruga, koja je trenutno u 8. mesecu trudnoće. Kakve će posledice, barem one pravne, biti za turskog fudbalera, još nije poznato.

Nešto se čudno događa s fudbalerima ovih dana...

Podsetimo, Turan je dobio i suspenziju iz turskog fudbala na 16 utakmica. Kako je u maju objašnjeno,Arda je 10 utakmica dobio zbog napada na sudiju, tri utakmice zbog vređanja glavnog arnitra i još toliko zbog otvorenih pretnji na javnom mestu.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

BOGATI SU

13.10.2018 06:36

ALI AGRESIVNI I NEVASPITANI.

ODGOVORITE
Name

Bm

13.10.2018 07:03

Islamska posla

ODGOVORITE