Бобић увјерава: Платићемо откупнину за Јовића!

Немамо шта да бринемо око тога! И то у блиској будућности!

Фудбал 12.10.2018 | 15:00
Бобић увјерава: Платићемо откупнину за Јовића!
Лука Јовић игра веома добро у последње време, почео је редовно да даје голове тако да је убедио новог тренера Адија Хитера да је вредан активирања откупне клаузуле. То је у разговору за немачке медије истакао и спортски директор Ајнтрахта Фреди Бобић.

Најавио је да ће се то догодити у блиској будућности.

"Имамо опцију да га откупимо, тако да не морамо да бринемо око тога. То ће се сигурно десити у блиској будућности", рекао је Бобић.

Ту се Бобић није зауставио при хваљењу Јовића већ је додао да је Лука "најбољи играч у свом годишту доступан на тржишту".

Јовић је 2017. године стигао у Ајнтрахт као позајмљени играч Бенфике. Лука је наговестио колико може још прошле сезоне, али је сада достигао пуну афирмацију. Постигао је 14 голова на 36 утакмица за Франкфурт.

И сам тренер Хитер га је хвалио после победе над Хофенхајмом када је Јовић дао гол и имао асистенцијуАнту Ребићу. 

Прво јавне похвале тренера, потом и најаве Бобића да ће бити откупљен. Очигледно ће блиска будућностЛуке Јовића бити везана за Ајнтрахт из Франкфурта. Одлично се сналази за сада у том тиму.

Подсетимо, Ајнтрахт је летос имао опцију да делимично откупи Јовићев уговор по цени од 6.000.000 евра, односно да искешира 12.000.000 евра како би Лука био 100 одсто члан клуба из Франкфурта и да се та сума исплати у две једнаке рате. 

Међутим, недавно се појавила информација да су водећи људи у Ајнтрахту спремни да оду корак даље и Бенфики уплате целих 10.000.000 евра одједном, али и оставе клаузулу по којој би португалском гиганту ишло још 30 одсто од наредне продаје. 

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар