Јокановићу под хитно треба појачање у одбрани!

Тражиће се један, можда и два штопера! Све како би се изборио опстанак у елити.

Фудбал 13.10.2018 | 11:00
Јокановићу под хитно треба појачање у одбрани!
Не цветају, нажалост, руже Славиши Јокановићу у Премијер лиги. Фулам је добро почео, али како сезона одмиче, све се више осећа јаз између прошлосезонског члана Чемпионшипа и суровог премијерлигашког друштва. Та се разлика посебно осликава кроз призму примљених голова. 

Фулам их је ове сезоне већ примио 21, што је далеко највише у Премијер лиги. И мада серија од пет утакмице без победе (три ремија) не позива на кризу, ситуација у одбрани дефинитивно захтева радикалне промене у јануарском прелазном року. У клубу се већ прави стратегија за излазак на тржиште и тражиће се минимум један, а можда и два штопера за наставак сезоне. Калум Чејмберс, Алфи Мосон и Максим ле Маршан нису оправдали очекивања и то би Фулам могло скупо да кошта у наставку сезоне, а посебно на крају, када се буду сводили рачуни. 

Због тога је, тврде енглески медији, Јокановић поново отворио причу о могућем ангажовању Матеа Мусакија из Милана. Некадашњи штопер Виљареала је ове сезоне одиграо 630 минута кроз седам утакмица и прилично је стандардан код Ђенара Гатуза заједно с Матијом Калдаром, мада остаје чињеница да није играо много прошле сезоне и да око његовог доприноса игри Милана има одређених сумњи. Фуламу ће конкуренција бити Вотфорд, који је такође бацио око на 28-годишњег Аргентинца плаћеног 18.000.000 евра прошле године. 

Међутим, док два премијерлигаша кују планове како да ангажују Мусакија, из Италије се понела прича да јеГатузо задовољан Матеовим напретком и да жели да га задржи у Милану бар до краја сезоне. 

Засад нема спекулација о другим Јокановићевим жељама на списку, мада је реално да се у наредном периоду „обрне“ неколико звучнијих имена. 

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар