Савидис зове Врањеша у ПАОК - јавио се и Пријовић!

Син контроверзног предсједника клуба из Солуна поручио Огњену Врањешу да дође на "Тубму". . . Навијачима АЕК-а се то благо речено није допало. Коментар оставио и Александар Пријовић.

Фудбал 12.10.2018 | 08:00
Савидис зове Врањеша у ПАОК - јавио се и Пријовић!
Огњен Врањеш је овог љета појачао одбрану Андерлехта, али је у Грчкој оставио велики траг па му навијачи АЕК-а скоро свакодневно на друштвеним мрежама остављају коментаре у којем му поручју да се врати у клуб што прије.

А, позив да се врати у Грчку, али у редове ПАОК-а, је добио и од Георга Савидиса, сина контроверзног предсједника тима са "Тубме", Ивана Савидиса који је прошле сезоне током сусрета са АЕК-ом на терену носио пиштољ за пасом.

"Дођи код нас", поручио је Савидис млађи Бањалучанину на Инстаграму.

"Хаха, ја вам не требам", одговорио је Врањеш да би син власника ПАОК-а на то поручио да се никад не зна.

Нападач ПАОК-а и репрезентативац Србије Александар Пријовић је Врањешу написао"Догодине у Призрену" на шта је бивши играч Борца потврдно одговорио.

Наравно, у расправу су се укључили навијачи оба тима чије коментаре нећемо прености, али њихов садржај можете наслутити.

Врањешу "црно-бијели" дрес никад не би опростили у Атини, док би и навијачи Црвене звезде "замјерили" Бањалучанину.

Подсјетимо, Врањеш је недавно изјавио да ће сљедећу тетоважу посветити "Делијама", док је већ једну посветио АЕК-у, а једну и Републици Српској.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар