Savidis zove Vranješa u PAOK - javio se i Prijović!

Sin kontroverznog predsjednika kluba iz Soluna poručio Ognjenu Vranješu da dođe na "Tubmu". . . Navijačima AEK-a se to blago rečeno nije dopalo. Komentar ostavio i Aleksandar Prijović.

Fudbal 12.10.2018 | 08:00
Savidis zove Vranješa u PAOK - javio se i Prijović!
Ognjen Vranješ je ovog ljeta pojačao odbranu Anderlehta, ali je u Grčkoj ostavio veliki trag pa mu navijači AEK-a skoro svakodnevno na društvenim mrežama ostavljaju komentare u kojem mu poručju da se vrati u klub što prije.

A, poziv da se vrati u Grčku, ali u redove PAOK-a, je dobio i od Georga Savidisa, sina kontroverznog predsjednika tima sa "Tubme", Ivana Savidisa koji je prošle sezone tokom susreta sa AEK-om na terenu nosio pištolj za pasom.

"Dođi kod nas", poručio je Savidis mlađi Banjalučaninu na Instagramu.

"Haha, ja vam ne trebam", odgovorio je Vranješ da bi sin vlasnika PAOK-a na to poručio da se nikad ne zna.

Napadač PAOK-a i reprezentativac Srbije Aleksandar Prijović je Vranješu napisao"Dogodine u Prizrenu" na šta je bivši igrač Borca potvrdno odgovorio.

Naravno, u raspravu su se uključili navijači oba tima čije komentare nećemo prenosti, ali njihov sadržaj možete naslutiti.

Vranješu "crno-bijeli" dres nikad ne bi oprostili u Atini, dok bi i navijači Crvene zvezde "zamjerili" Banjalučaninu.

Podsjetimo, Vranješ je nedavno izjavio da će sljedeću tetovažu posvetiti "Delijama", dok je već jednu posvetio AEK-u, a jednu i Republici Srpskoj.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar