Човић: Јанковић може у Партизан!

Само нек 200. 000 евра легне на рачун! Председник кошаркашког клуба Црвена звезда Небојша Човић рекао је да нема проблема уколико Стефан Јанковић буде прешао у Партизан.

Кошарка 11.10.2018 | 13:15
Човић: Јанковић може у Партизан!
Човић се у гостовању на телевизији "Пинк 3" дотакао "случаја Јанковић" који ће извесно завршити међу "црно-белима".

Међутим, пре тога се очекује да потпише за шпанску Фуенлабраду после свађе са Звездом, буде у протоколу за једну утакмицу и онда раскине уговор.

"Немамо проблем да неко пређе у црно-бели табор. Обештећење је 200.000 евра. Можда и на рате. Он није слободан играч и то ћемо да бранимо до највиших међународних инстанци. Поносни смо што је играо за нас, верујем да је и он поносан. Може где хоће, само нека новац легне на рачун", рекао је Човић на телевизији "Пинк 3".

Он се потом осврнуо на финансије клуба.

"Бруто буџет је 3.5 милиона евра. Други не излазе са својим цифрама. Не можемо да очекујемо нереалне ствари. Перпероглу кошта између 250 и 300 хиљада евра".

"Црвено-бели" су одлично стартовали у новој сезони, а круна су два убедљива тријумфа над Будућности.

"Ми смо научили лекцију у априлу прошле године. Црвена звезда је весник свега новог што се догађа у Србији, тада смо донели закључак да ћемо се бавити само спортом, а не политиком. И сада смо се на утакмици бавили само спортом".

Много комплимената Човић је упутио на рачун новог тренера Милана Томића.

"Желели смо га и прошле године. Искусан је у свим сегментима. У Олимпијакосу је био играч, тим менаџер, спортски директор, помоћни тренер, па и тренер првог тима. Полако, идемо из меча у меч. Верујем да је простор за напредак велики 40, можда 50 одсто. Али и други ће напредовати", закључио је Човић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар