Čović: Janković može u Partizan!

Samo nek 200. 000 evra legne na račun! Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je da nema problema ukoliko Stefan Janković bude prešao u Partizan.

Košarka 11.10.2018 | 13:15
Čović: Janković može u Partizan!
Čović se u gostovanju na televiziji "Pink 3" dotakao "slučaja Janković" koji će izvesno završiti među "crno-belima".

Međutim, pre toga se očekuje da potpiše za špansku Fuenlabradu posle svađe sa Zvezdom, bude u protokolu za jednu utakmicu i onda raskine ugovor.

"Nemamo problem da neko pređe u crno-beli tabor. Obeštećenje je 200.000 evra. Možda i na rate. On nije slobodan igrač i to ćemo da branimo do najviših međunarodnih instanci. Ponosni smo što je igrao za nas, verujem da je i on ponosan. Može gde hoće, samo neka novac legne na račun", rekao je Čović na televiziji "Pink 3".

On se potom osvrnuo na finansije kluba.

"Bruto budžet je 3.5 miliona evra. Drugi ne izlaze sa svojim ciframa. Ne možemo da očekujemo nerealne stvari. Perperoglu košta između 250 i 300 hiljada evra".

"Crveno-beli" su odlično startovali u novoj sezoni, a kruna su dva ubedljiva trijumfa nad Budućnosti.

"Mi smo naučili lekciju u aprilu prošle godine. Crvena zvezda je vesnik svega novog što se događa u Srbiji, tada smo doneli zaključak da ćemo se baviti samo sportom, a ne politikom. I sada smo se na utakmici bavili samo sportom".

Mnogo komplimenata Čović je uputio na račun novog trenera Milana Tomića.

"Želeli smo ga i prošle godine. Iskusan je u svim segmentima. U Olimpijakosu je bio igrač, tim menadžer, sportski direktor, pomoćni trener, pa i trener prvog tima. Polako, idemo iz meča u meč. Verujem da je prostor za napredak veliki 40, možda 50 odsto. Ali i drugi će napredovati", zaključio je Čović.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar