Неправилности обиљежиле изборни процес

Дневник 2 БН ТВ 

Република Српска 10.10.2018 | 17:24
Неправилности обиљежиле изборни процес
Надлежни још не саопштавају узроке синоћне експлозије у Рафинерији нафте Брод, у којој је један радник погинуо, а девет повријеђено.

Опозиција поднијела приговоре на регуларност избора. Нема разговора са диктатором Додиком, поручио Говедарица.

Куповина гласова и друге нерегуларности уочљивији него на свим досадашњим изборима, кажу посматрачи и аналитичари.

Бањалука: Полиција пријавила Шукала због оштећења најлона на згради СНСД-а. Шта каже Шукало?

Мркоњић Град: Обиљежено 23 године од страдања Срба у западнокрајишким општинама.



БН ТВ 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ЗВОРНИК

10.10.2018 15:43

Гласао сам на једном од бирачких мјеста у Средњој школи. За ново парламентарне скупштине сам гласао само за Мирка Шаровића, погледам данас резултате и 100 % гласова на том бирачком мјесту добио Драгомир Васић из сдса, толико о поштењу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

10.10.2018 17:01

Зворник је познат по намјестању резултата исто тако ја гласао у средњој сколи и супруга за синису илица и јос једног лика а у резултатима странка сдс добила 56 а костадин васиц 56!На снсд листи странка и кандидати имају исти број па о кандидати из сековица и осталих опстина које у зворнику нико незна имају колико и странка снсд!ЦИк обавезно да провјери зворник јер се ту раде велике махонације са гласовима !ОБАВЕЗНО ПРОВЈЕРИТИ ЗВОРНИК НИЈЕ БИТНО ЗА СТАНКУ КОЈА ЈЕ РАДИ ПОСТЕНИХ ИЗБОРА ДА ПРОДЈУ СТВАРНО ОНИ КОЈИ ДОБИЈУ ГЛАСОВЕ!!НЕМОГУ ДА ЗАМИСИМ ДА СНСД ИМА 120 ГЛАСОВА НА БИРАЦКОМ МЈЕСТУ А ДА ТРИ КАНДИДАТА ИЗ ЗВОРНИКА И ДВА КАНДИДАТА ИЗ ДРУГИ ОПСТИНА ИМАЈУ ИСТ О120 ГЛАСОВА ПА ТО ЈЕ НЕМОГУЦЕ БЕЗ ДОПИСИВАЊА!Само вреце отворити бирацки одбори су то само урадили на обрасцима за резултате без попуне гласацких листица !!!!

ОДГОВОРИТЕ