Nepravilnosti obilježile izborni proces

Dnevnik 2 BN TV 

Republika Srpska 10.10.2018 | 17:24
Nepravilnosti obilježile izborni proces
Nadležni još ne saopštavaju uzroke sinoćne eksplozije u Rafineriji nafte Brod, u kojoj je jedan radnik poginuo, a devet povrijeđeno.

Opozicija podnijela prigovore na regularnost izbora. Nema razgovora sa diktatorom Dodikom, poručio Govedarica.

Kupovina glasova i druge neregularnosti uočljiviji nego na svim dosadašnjim izborima, kažu posmatrači i analitičari.

Banjaluka: Policija prijavila Šukala zbog oštećenja najlona na zgradi SNSD-a. Šta kaže Šukalo?

Mrkonjić Grad: Obilježeno 23 godine od stradanja Srba u zapadnokrajiškim opštinama.



BN TV 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

ZVORNIK

10.10.2018 15:43

Glasao sam na jednom od biračkih mjesta u Srednjoj školi. Za novo parlamentarne skupštine sam glasao samo za Mirka Šarovića, pogledam danas rezultate i 100 % glasova na tom biračkom mjestu dobio Dragomir Vasić iz sdsa, toliko o poštenju.

ODGOVORITE
Name

007

10.10.2018 17:01

Zvornik je poznat po namjestanju rezultata isto tako ja glasao u srednjoj skoli i supruga za sinisu ilica i jos jednog lika a u rezultatima stranka sds dobila 56 a kostadin vasic 56!Na snsd listi stranka i kandidati imaju isti broj pa o kandidati iz sekovica i ostalih opstina koje u zvorniku niko nezna imaju koliko i stranka snsd!CIk obavezno da provjeri zvornik jer se tu rade velike mahonacije sa glasovima !OBAVEZNO PROVJERITI ZVORNIK NIJE BITNO ZA STANKU KOJA JE RADI POSTENIH IZBORA DA PRODJU STVARNO ONI KOJI DOBIJU GLASOVE!!NEMOGU DA ZAMISIM DA SNSD IMA 120 GLASOVA NA BIRACKOM MJESTU A DA TRI KANDIDATA IZ ZVORNIKA I DVA KANDIDATA IZ DRUGI OPSTINA IMAJU IST O120 GLASOVA PA TO JE NEMOGUCE BEZ DOPISIVANJA!Samo vrece otvoriti biracki odbori su to samo uradili na obrascima za rezultate bez popune glasackih listica !!!!

ODGOVORITE