ЛН: Кога је изабрао Тумба, а кога Крле?

Селектори Црне Горе и Србије отприлике већ знају кога ће уврстити у стартних 11 за утакмицу 3. кола Лиге нација у Подгорици.

Фудбал 10.10.2018 | 17:15
ЛН: Кога је изабрао Тумба, а кога Крле?
Учитељ против ученика!

Тако се може окарактерисати окршај Црне Горе и Србије сутра вече (четвртак, 20.45) у оквиру 3. кола Лиге нација. Биће то дуел за прво место у групи 4 Лиге Ц. После две одигране рунде на челу табеле су Црна Гора и Србија са по четири бода, Румунија има два, аЛитванија је без бодова.

Због тога, селектори Љубиша Тумбаковић и Младен Крстајић који су сарађивали у Партизану на релацији тренер - играч, желе да пронађу добитну формулу са својих стартних 11.

Тумба још вага, а највише због тога што је наступ Николе Вукчевића под знаком питања, док је свестан да не може да рачуна на Стефана Савића, а вероватно може на Стевана Јоветића.

Искусни стратег ће у одбрани предност дати Филипу Стојковићу у односу на Бориса Копитовића, у вези ће све завити од популарног Ђиђа, док је у нападу прилично све јасно.

ВЕРОВАТНИ САСТАВ ЦРНЕ ГОРЕ: Данијел Петковић - Адам Марушић, Марко Симић, Жарко Томашевић, Филип Стојковић - Александар Шћекић, Небојша Косовић (Никола Вукчевић) - Марко Јанковић, Марко Вешовић (Владимир Јововић) - Стеван Јоветић, Фатос Бећирај.

Са друге стране, популарни Крле не би требало да има много дилема око састава.

ВЕРОВАТНИ САСТАВ СРБИЈЕ: Марко Дмитровић - Антонио Рукавина, Никола Миленковић, Милош Вељковић, Милан Родић - Саша Лукић, Немања Максимовић - Сергеј Милинковић-Савић, Душан Тадић,  - ? (Адем Љајић је испао) - Александар Митровић.

Најновија вест из табора "орлова" је да Адем Љајић неће играти (није ни отпутовао у Подгорицу) због повреде.

Меч Црна Гора - Србија игра се у четвртак од 20.45 часова у Подгорици, а главни судија меча биће Италијан Ђанлука Роки.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар