LN: Koga je izabrao Tumba, a koga Krle?

Selektori Crne Gore i Srbije otprilike već znaju koga će uvrstiti u startnih 11 za utakmicu 3. kola Lige nacija u Podgorici.

Fudbal 10.10.2018 | 17:15
LN: Koga je izabrao Tumba, a koga Krle?
Učitelj protiv učenika!

Tako se može okarakterisati okršaj Crne Gore i Srbije sutra veče (četvrtak, 20.45) u okviru 3. kola Lige nacija. Biće to duel za prvo mesto u grupi 4 Lige C. Posle dve odigrane runde na čelu tabele su Crna Gora i Srbija sa po četiri boda, Rumunija ima dva, aLitvanija je bez bodova.

Zbog toga, selektori Ljubiša Tumbaković i Mladen Krstajić koji su sarađivali u Partizanu na relaciji trener - igrač, žele da pronađu dobitnu formulu sa svojih startnih 11.

Tumba još vaga, a najviše zbog toga što je nastup Nikole Vukčevića pod znakom pitanja, dok je svestan da ne može da računa na Stefana Savića, a verovatno može na Stevana Jovetića.

Iskusni strateg će u odbrani prednost dati Filipu Stojkoviću u odnosu na Borisa Kopitovića, u vezi će sve zaviti od popularnog Điđa, dok je u napadu prilično sve jasno.

VEROVATNI SASTAV CRNE GORE: Danijel Petković - Adam Marušić, Marko Simić, Žarko Tomašević, Filip Stojković - Aleksandar Šćekić, Nebojša Kosović (Nikola Vukčević) - Marko Janković, Marko Vešović (Vladimir Jovović) - Stevan Jovetić, Fatos Bećiraj.

Sa druge strane, popularni Krle ne bi trebalo da ima mnogo dilema oko sastava.

VEROVATNI SASTAV SRBIJE: Marko Dmitrović - Antonio Rukavina, Nikola Milenković, Miloš Veljković, Milan Rodić - Saša Lukić, Nemanja Maksimović - Sergej Milinković-Savić, Dušan Tadić,  - ? (Adem Ljajić je ispao) - Aleksandar Mitrović.

Najnovija vest iz tabora "orlova" je da Adem Ljajić neće igrati (nije ni otputovao u Podgoricu) zbog povrede.

Meč Crna Gora - Srbija igra se u četvrtak od 20.45 časova u Podgorici, a glavni sudija meča biće Italijan Đanluka Roki.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar