Џентлмен, Марко Симоновић: Партизане, настави овако!

„Добри су. Свиђа ми се како играју. Види се да је екипа млада и агресивна, жељна доказивања“, сипа комплименте репрезентативац Србије.

Кошарка 10.10.2018 | 12:45
Џентлмен, Марко Симоновић: Партизане, настави овако!
Марко Симоновић очекивано није наишао на топао дочек у Пиониру. Навијачи Партизана су се често трудили да га деконцентришу и чини се да су успели у томе.  

Репрезентативац Србије каже да нема пуно освртања за утакмицом, иде се даље.

"Не можемо превише да размишљамо о поразу. Морамо да се окренемо ономе што нас чека. Имали смо доста проблема са повредама кључних играча. Мекел је тек стигао, одрадио је само један тренинг пре ове утакмице, али је добрим вођењем екипе потврдио да поседује велики квалитет", сматра Симоновић. 

Меч је завршио без убачене тројке, шутирао је 0/4 ван линије 6,75?

"Узео сам неке шутеве које можда не бих у обичним утакмицама. Нисам најбоље осетио лопту. Можда сам имао мало више жеље него на другим мечевима." 

На понашање публике и упућене увреде нема замерке. 

"Нисам се бавио тиме. Они су певали своје, а ја радио своје на терену."

За овај нови Партизан Марко Симоновић има само речи хвале. 

"Добри су. Свиђа ми се како играју. Види се да је екипа млада и агресивна, жељна доказивања. Желим јој да момци остану здрави и да наставе овако." 

На крају искусни кошаркаш се нада да се одсуство Брендона Џенингса неће драстично осетити у игри Зенита.

"Биће тешко у наставку такмичења, пропустиће две или три утакмице, а то може да се одрази и на пласман, јер циљамо прво место у групи", закључио је Марко Симоновић.

Извор: моззартспорт

Фото: МН пресс

Коментари / 0

Оставите коментар