Džentlmen, Marko Simonović: Partizane, nastavi ovako!

„Dobri su. Sviđa mi se kako igraju. Vidi se da je ekipa mlada i agresivna, željna dokazivanja“, sipa komplimente reprezentativac Srbije.

Košarka 10.10.2018 | 12:45
Džentlmen, Marko Simonović: Partizane, nastavi ovako!
Marko Simonović očekivano nije naišao na topao doček u Pioniru. Navijači Partizana su se često trudili da ga dekoncentrišu i čini se da su uspeli u tome.  

Reprezentativac Srbije kaže da nema puno osvrtanja za utakmicom, ide se dalje.

"Ne možemo previše da razmišljamo o porazu. Moramo da se okrenemo onome što nas čeka. Imali smo dosta problema sa povredama ključnih igrača. Mekel je tek stigao, odradio je samo jedan trening pre ove utakmice, ali je dobrim vođenjem ekipe potvrdio da poseduje veliki kvalitet", smatra Simonović. 

Meč je završio bez ubačene trojke, šutirao je 0/4 van linije 6,75?

"Uzeo sam neke šuteve koje možda ne bih u običnim utakmicama. Nisam najbolje osetio loptu. Možda sam imao malo više želje nego na drugim mečevima." 

Na ponašanje publike i upućene uvrede nema zamerke. 

"Nisam se bavio time. Oni su pevali svoje, a ja radio svoje na terenu."

Za ovaj novi Partizan Marko Simonović ima samo reči hvale. 

"Dobri su. Sviđa mi se kako igraju. Vidi se da je ekipa mlada i agresivna, željna dokazivanja. Želim joj da momci ostanu zdravi i da nastave ovako." 

Na kraju iskusni košarkaš se nada da se odsustvo Brendona Dženingsa neće drastično osetiti u igri Zenita.

"Biće teško u nastavku takmičenja, propustiće dve ili tri utakmice, a to može da se odrazi i na plasman, jer ciljamo prvo mesto u grupi", zaključio je Marko Simonović.

Izvor: mozzartsport

Foto: MN press

Komentari / 0

Ostavite komentar