Породични односи у Пиониру и транспарент Руса...

Атмосфера као некад. . . !

Кошарка 10.10.2018 | 12:15
Породични односи у Пиониру и транспарент Руса...
Као у стара, за Партизан и његове навијаче, добра времена. Кад се, на пример, играла Евролига.

Меч са Олимпијом био је само загревање, а колико су се Гробари ужелели миљеника и колико верују реконструкисано тиму могло се закључити на основу амбијента током меча са Зенитом у другом колу Еврокупа.

Понајвише због утиска да је Пионир (п)остао место за фамилијаран излазак, па су се тако осим присталица, а било их је око 6.500, у хали нашли и многи бивши асови Парног ваљка. И то са наследницима, што је доказ колико мало је потребно да се запали искра поверења између играча и публике. Отуд, Предраг Дробњак, Александар Саша Павловић, Милош Вујанић, сви са синовима, плус капитен фудбалског клуба, Саша Илић са јуниором Никшом, те тениска нада Олга Даниловић, као осведочена навијачица црно-белих, Урош Трипковић...

Атмосферу у београдском храму кошарке употпуниле су и присталице Зенита (око десет) који су пре почетка меча окачили дирљив транспарент на ћирилици: „Руси и Срби браћа заувек“.

Нажалост, било је и неких ружних тонова, односно жестоких увреда на рачун некадашњег капитена Црвене звезде и репрезентативца Србије Марка Симоновића. Али кад су у питању вечити београдски ривали на такве смо ствари нажалост већ навикли. И тешко да ће се променити.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар