Porodični odnosi u Pioniru i transparent Rusa...

Atmosfera kao nekad. . . !

Košarka 10.10.2018 | 12:15
Porodični odnosi u Pioniru i transparent Rusa...
Kao u stara, za Partizan i njegove navijače, dobra vremena. Kad se, na primer, igrala Evroliga.

Meč sa Olimpijom bio je samo zagrevanje, a koliko su se Grobari uželeli miljenika i koliko veruju rekonstrukisano timu moglo se zaključiti na osnovu ambijenta tokom meča sa Zenitom u drugom kolu Evrokupa.

Ponajviše zbog utiska da je Pionir (p)ostao mesto za familijaran izlazak, pa su se tako osim pristalica, a bilo ih je oko 6.500, u hali našli i mnogi bivši asovi Parnog valjka. I to sa naslednicima, što je dokaz koliko malo je potrebno da se zapali iskra poverenja između igrača i publike. Otud, Predrag Drobnjak, Aleksandar Saša Pavlović, Miloš Vujanić, svi sa sinovima, plus kapiten fudbalskog kluba, Saša Ilić sa juniorom Nikšom, te teniska nada Olga Danilović, kao osvedočena navijačica crno-belih, Uroš Tripković...

Atmosferu u beogradskom hramu košarke upotpunile su i pristalice Zenita (oko deset) koji su pre početka meča okačili dirljiv transparent na ćirilici: „Rusi i Srbi braća zauvek“.

Nažalost, bilo je i nekih ružnih tonova, odnosno žestokih uvreda na račun nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde i reprezentativca Srbije Marka Simonovića. Ali kad su u pitanju večiti beogradski rivali na takve smo stvari nažalost već navikli. I teško da će se promeniti.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar