Нико га више не поштује!

Ковач лети чим Рибери то буде тражио од шефова! Билд открива како је Хрват за кратко време изгубио поверење играча немачког шампиона.

Фудбал 10.10.2018 | 11:45
Нико га више не поштује!
Репрезентативна пауза није однела све муке минхенског Бајерна и његовог тренера Ника Ковача. Без обзира што је у понедељак добио безрезервну подршку шефова Улија Хенеса и Карл Хајнца Руменигеа, хрватском стручњаку се и даље дрма клупа после четири узастопне утакмице без победе.

Таблоид Билд, који је врло добро обавештен када су у питању дешавања у Минхену, јер има добре "кртице", објавио је да Ковачева будућност на клупи Бавараца зависи искључиво од првотимаца Бајерна који се доста питају и поседују моћ унутар клуба.

Конкретно то је Франк Рибери, који је лично сменио прошле сезоне Карла Анћелотија. Сам италијански тренер је признао да је свему био крај када се Француз пожалио првом човеку клуба Улију Хенесу.

"Када играч добије сву моћ од стране руководства, нормално је да вам остатак тима окрене леђа и наруши углед. Од тога се ниједан тренер не би опоравио", рекао је својевремено Анћелоти.

У том контексту Билд цитира своје изворе који тврде да Рибери још није шапнуо Хенесу да треба да смени Ковача можда и зато што му Хрват упорно пружа шансу у сваком мечу без обзира што се овај уклопио у сивило екипе. Познати лист наводи и да је једини који се тренутно јавно жали на рад тренера Ковача Бајерновим шефовима менаџер Жорж Мендеш, чији је пулен Хамес Родригез потпуно скрајнут и чешће борави на клупи код новог тренера уместо на терену. 

Истовремено, Билд тврди и да играчи Бајерна не поштују Ника Ковача и за то даје јасан пример: Хрват је забранио коришћење мобилних телефона током оброка и третмана код физиотерапеута, али скоро нико од главних звезда то правило не следи и сви их уредно користе.

С таквим ставом јасно је да Нико Ковач неће још дуго потрајати на клупи Бавараца. Можда још само пар недеља.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар